Ja sa na vas tiez tesim...Hadam mi to vyjde do vtedy dokoncit no ale uvidime ako bude...A hlavne to zavisi od toku financnych prostriedkov hehe lebo este treba hudbu urobit, vytlmit cele auto a kopec drobnosti ako su zlatenie atd... Nerad by som vysiel s nekompletnym autom
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled 1.4 Till the turbo kicks in
no ved jo...uvidime a ozaj kde ma byt vlastne ten zrazik ? a kedy presne datum a kolko je to asi priblizne kilometrov...aby som vedel hehe aku dialku pojdem
Noo ty kokso tak to je riadna streka...No to neviem ci dorazim hehe uvidime ako na tom budem s peniazmi...A hlavne ci sa odhodlam ist taku dialku na puntikovi....
Vesto píše:Noo ty kokso tak to je riadna streka...No to neviem ci dorazim hehe uvidime ako na tom budem s peniazmi...A hlavne ci sa odhodlam ist taku dialku na puntikovi....
to neni taokva dalka. - neprijimame zadne vymluvy, a mas to
to zvladnes a casu mas uz davno habakuk na dodelani,takze uz jen doskladat a neco se da doladit i za provozu
btw: na TC maji stejne radi upravy i behem sezony
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
No uvidime ako to pojde s doskladavanim...Ale hadam sa tam ukazem...A uvdime ci to zvladne motor po tom co asi vyse rok a pol nebol nastartovany. toho sa bojim asi najviac aby ma na tej ceste nieco nezradilo
anebo na podval.... jestli se toho fakt bojis.
je fakt ze rok a pul bez natoceni motoru je dost,,, tak snad to stihnes poradne zajet a projet a vychytat mouchy pred srazem, pac nejvetsi frajerina je s libovkou dojet po vlastni ose
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:anebo na podval.... jestli se toho fakt bojis.
je fakt ze rok a pul bez natoceni motoru je dost,,, tak snad to stihnes poradne zajet a projet a vychytat mouchy pred srazem, pac nejvetsi frajerina je s libovkou dojet po vlastni ose
bude frajer kdyz dorazi a to i kdyby to privezl na podvalu