Palio
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
asi to mas zatuhly ja je u minuleho auta ani za mrazu nestahovat(tady pokud ti bzuci motorek) mel jsem ve dverich krytku na matici a musel jsem to pak vytahovat nahoru klicem.. oddelej polstrovani dveri vycisti a promaz muze se tam dostat voda a zamrznout....to je moje zkusenost ale pokud nejde motorek bude to kontakt nebo je uz unaveny ...Mako píše:Lidi nemate zkusenosti z el. stahovaním oken? Jde mi nejak ztuha a nekdy vubec.
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
Mam 1,2 44kw z 2001. Spolehlivost řeklbych že stejný jak puntoI, Je to ale trošku zvedlejší než punto takže na rozbytý okresky super. Kufr je monstrozní v základu 460L rovná nákladová hrana a když sklopíš sedačky tak 1540L a je to taky v rovině dostal sem tam i velkej ponk.poitromasoni píše:chlapy mam punto ale uvazuji o paliu weekend jake mate zkusenosti spolehlivost jaky motor zvolit ta 1.2 vyjede do kopce? jsou vsechny pozink jako punta?jak velky ma zavazadelnik?delalo se palio v polsku?
No pokud chceš aby to trochu jelo tak zvol 1,2 16V a nebo 1,6. Ten 8V co mam já je bomba do města a kolem něj ale dál už je to bída. Když už 8v tak vem ten starší montoval se do 2000 a má 54kw.
V pozinku jsou všechny a v polsku se taky vyrabí, já ho mam ale dovezený z Francie a je vyrobený v Turecku.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jo dik asi do neho pujdu 1.6 asi kdyz to nalozim tak at....divim se ze se neprodaval u nas je to celkem sikovne autickoFrank píše:Mam 1,2 44kw z 2001. Spolehlivost řeklbych že stejný jak puntoI, Je to ale trošku zvedlejší než punto takže na rozbytý okresky super. Kufr je monstrozní v základu 460L rovná nákladová hrana a když sklopíš sedačky tak 1540L a je to taky v rovině dostal sem tam i velkej ponk.poitromasoni píše:chlapy mam punto ale uvazuji o paliu weekend jake mate zkusenosti spolehlivost jaky motor zvolit ta 1.2 vyjede do kopce? jsou vsechny pozink jako punta?jak velky ma zavazadelnik?delalo se palio v polsku?
No pokud chceš aby to trochu jelo tak zvol 1,2 16V a nebo 1,6. Ten 8V co mam já je bomba do města a kolem něj ale dál už je to bída. Když už 8v tak vem ten starší montoval se do 2000 a má 54kw.
V pozinku jsou všechny a v polsku se taky vyrabí, já ho mam ale dovezený z Francie a je vyrobený v Turecku.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mel jsem ted dva slabe motory ..je to super po meste nebo na nakup ale v 5lidech plnym kufrem...no hruza jen doufam ze budou penizky mam to nejaky nahnuty v praciFrank píše: Jo je to hodně šikovný autičko, a 1,6 s nim bude cvičit pěkně.
vykon je 74kw, hmotnost 1095kg, a spotřeba 8,3 podle manualu , ale podle mě to musí žrát mín, u 1,2 píšou 6,9 ale já jezdim za 6. Nejradši bych to vyměnil taky za 1,6 a dal do toho LPG.
Manual
Sháním manuál v jakémkoliv jazyce a poctivě vrátím jakoukoliv verzi.Petr píše:Mám Palio Weekend 1.6 16V 11/1998, manuál mám v polštině, bohužel ne v pdf či doc, ale jako knížečku.
manuál na palio polsky
Základní návod k obsluze ale i pojistky a žárovky atd se dá najít v polštině na http://www.autocentrum.pl/paliosiena/ a rozkliknout odkaz Informacje n.t. Fiata Sieny i Palio weekend. v odkaze Instrukcyja obslugi najdete odkazy na jednotlivé kapitoly.
Palio 1,2