MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) - Froger
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) - Froger
Tak zima se nam lame do druhy pulky, tak uz se nejak zezbirali dily a maka se, zatim komplet rozebranej motor, vybrus kliky a valcu, nove ojnicne loziska, loziska kliky, vybrus ojnix, kovane pisty Woessner, nove turbo, komplet sada tesneni, vodni pumpa, spojka, rozvody, remeny, ventily, gufera, vacka, hlava se jeste dela, ramena, brzdy CRN ( vrt. + drazky ) predek i zadek , ferodo platnicky DS2500, cepy, brzd. hadicky, Denzo iridium svicky, proste uz jen par veci a skladat . A pak se vlozim do interieru Foto bych dodal ale nejak to jeste nevim
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Venca : kolik to melo ? asi neco nad 160, ted nevim jeste to nemam ani poskladane, chybi mi jeste hlavovy sroby a zamky na ventili, pak to treba zabehnout a az pak to jede na valce ladit.
Arrow : ja som v ZV kazdy tyzden, aj zajtra idem rano, ale v tom na com jazdim teraz by si ma nespoznal ))) Cesky ? aspon si ju trocha upevnujem
Arrow : ja som v ZV kazdy tyzden, aj zajtra idem rano, ale v tom na com jazdim teraz by si ma nespoznal ))) Cesky ? aspon si ju trocha upevnujem