MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
TAK JAKO MRZELO ME TO ... byla to soutez v rozkosi mezi puntakama(CLENAMA ) a ty dva NEBYLI ... ten cernej rozhodne ne ... gt hradecak a jeste rachlej bokKaty píše:jezis Dohy, furt ty tvoje pohary...
2vesto: hmm, tak to jsem zvedava... kdy ukazes nejaky vzorek ? )
a vyber introsu good.
i kdyz jsem se tesila na karamelku (hnedy lak, krem.intros)
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
čekám též
Blue motocar PuntoFabia - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No dneska sme ho tam odviezli no a lakyrnik povedal, ze teoreticky by to mohol stihnut do konca tohto tyzdna ale neni vylucene ze tam bude aj dlhsie...Auto sa totiz musi striekat na dva krat pretoze najprv sa ide striekat vrchna farba, ta potom musi vyzriet a potom sa bude striekat vnutro motora, dveri, kapoty atd..na kremovo takze to bude dalsie striekanie...Laku tam pojde asi 5-6 vrstiev...No uvidime...Som zvedavy aky bude vysledny efekt
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Dohy: Diky moc...No vyslo ma to cca so vsetkym lakom, farbou a pracou lakosa do 30...
2Katy: No ved jasnacka...Inac lak sa bude este po lakovani ked vyzrie ajtak este brusit speci smirglom na brusenie a lestenie laku a nakoniec sa to vsetko riadne nalesti...Lakyrnik vravel, ze potom by ten lak mal byt tak dokonaly, ze sa aj mucha na nom smykne ked nan sadne hehe
2Katy: No ved jasnacka...Inac lak sa bude este po lakovani ked vyzrie ajtak este brusit speci smirglom na brusenie a lestenie laku a nakoniec sa to vsetko riadne nalesti...Lakyrnik vravel, ze potom by ten lak mal byt tak dokonaly, ze sa aj mucha na nom smykne ked nan sadne hehe
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
dobře Venca.
no tak to budes temer jako "chrom.lak". abysme si pak na to vzali slunecni bryle, bo bysme oslepli
tak hlavne abys to mel do kvetna uz poskladane, pojizdne.
Chci te videt na nasem punto sraze.. proste Chci te tam , chapes ? )))
chci a chci a chci a chci... at se vseci pokochaj taky neee a taky se s nama seznamis,klubaku.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Katy: No aj ja by som bol rad keby sa to stihlo do maja...No ale uvidime ako to pojde...Este mam dost veci na praci hehe...Treba dat dokopy interier, muziku a este nejake tie detaily aby to bolo tutove ale ak to stihnem do maja tak by som urco chcel prist na punto sraz aj ja vas chcem uz spoznat