MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje;) - Kosťa
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje;) - Kosťa
Tak po strasne dlouhy dobe uprav a ruznych starosti se mi to povedlo dat jakztakz do kupy jeste to neni hotovy ale uz se to da aspon ukazat...sem zvedavy na vase ohlasy dik Kosta(asi bude problem s fotkama)...uvidime
Naposledy upravil(a) Kosta dne 21 bře 2006, 19:12, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
to Dohy
Dit pisu ze to je zatim 1.cast interier je ted na rade neboj fotky dodam;)
To katy and Kufi
Dekuji neni to zadna sranda s timhle jezdit po praze...ty skla jsou pokoveny Katy;)jinak Kufi tu 1.8 sem sehnal ale nekoupil ji takze zase nic nemam ale jeste to neni dodelany uplne takze nez se vrhnu na motor mam cas se po necem kouknout ale kdyby si o necem vedel tak urcite dej vedet
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já bych 1* nedal, protože mi moc nesedí ty narazníky s autem (mrkněte jak maji slozité tvary oproti prostým jednoduchým tvarům karoserie). Naopak třeba prahy padly autu nádherně. Taky oceňuji pár dalších detailů, které jsou vkusné.
Celkově super úprava, na 1 (ale bez hvězdičky). Přeju ti, ať seženeš ten 1.8 motor, jinak ten zadní nápis je hoodně odvážný ...
Pak to bude krutý Punto .
Celkově super úprava, na 1 (ale bez hvězdičky). Přeju ti, ať seženeš ten 1.8 motor, jinak ten zadní nápis je hoodně odvážný ...
Pak to bude krutý Punto .
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
to patric
To je nas Tuning Club jeste to auto zdaleka neni dodelane tohle je jenom prvni uprava aby se s tim dalo jezdit