Zdravím všechny.
Jelikož po nastartování mi bliká asi 20 sek. kontrolka žhavení, byl jsem na diagnostice a zjistili jsme že jedna ze žhaviček je horší, asi větší odpor. Multinka má 100 tis., byly původní, takže půjdou nové, rovnou všechny.
Takže: co všechno musí pryč, abych se k nim dostal? Musím sundat i ten banán s dálkovýma světlama, co je před čelním sklem).
(Už při prvním pohledu jsem zjistil, že jsou sotva vidět, natož abych se k nim dostal rovnou).
Děkuji za odpověď všem...
Výměna žhaviček
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna žhaviček
Ahojky, poradím ti: Dej to šikovnému mechanikovi co má dlouhé a slabé prsty. Doma to sám budeš dělat několik hodin. Je k tomu špatný přístup. Záleží na tobě
bikus píše:Zdravím všechny.
Jelikož po nastartování mi bliká asi 20 sek. kontrolka žhavení, byl jsem na diagnostice a zjistili jsme že jedna ze žhaviček je horší, asi větší odpor. Multinka má 100 tis., byly původní, takže půjdou nové, rovnou všechny.
Takže: co všechno musí pryč, abych se k nim dostal? Musím sundat i ten banán s dálkovýma světlama, co je před čelním sklem).
(Už při prvním pohledu jsem zjistil, že jsou sotva vidět, natož abych se k nim dostal rovnou).
Děkuji za odpověď všem...
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jj, je to jak říkáš. Mě to taky čeká a můj mechanik se na to už těší...Minimaxa píše:Vo banánu teda nic nevím, ale pokud chceš měnit žhavicí svíčky v multiple, musí se odmontovat komplet sání, pod kterým sou svíčky shované, potom se dají vyměnit, v autorizovaném servisu je toto montážní postup. neumím si přestavit ruce, které by to vyměnili jinak
můj mechanik mě vyhodilGlobusman píše:Jj, je to jak říkáš. Mě to taky čeká a můj mechanik se na to už těší...Minimaxa píše:Vo banánu teda nic nevím, ale pokud chceš měnit žhavicí svíčky v multiple, musí se odmontovat komplet sání, pod kterým sou svíčky shované, potom se dají vyměnit, v autorizovaném servisu je toto montážní postup. neumím si přestavit ruce, které by to vyměnili jinak
www.minimaxa.cz
Re: Výměna žhaviček
Zdravim všecky.Taky mi blikalo žhavení a tak sem si řekl že to zkusím sám i když zleva zprava slyším že těžká věc.Demontoval sem klapku na sání,egr ventil,nádobku s brzdovkou to vše kvůli přístupu ke svícím.Použil sem malou golu sadu s nástavcema i kloubem a dlouhou desítku.Dnes už sem chytrej tak je to práce na dopoledne.Penízky jen za nové svíce tak je to nejlevnější alternativa.Hlavně vím že tam opravdu jsou a plná spokojenost,jen se toho nebát.