MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje :-) - Jenda
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jenda ja sa ten kryt chystam kupit tiez. Ved v takomto pocasi staci najazdit cca 100km, potom otvor kapotu a pozri ake to bude zasrate A inak, sroubiky na balaste hrdzaveju.. uz ich mam hrdzave, xenony mam cca mesiac asi.
Vencapunto: Rozdiel je obrovsky. Mne sa posrala jedna vybojka, tak som bol nuteny jazdit 4 dni s halogenmi, a teda ziadna sranda to veru moc nebola.. proste kahance. Xenony su proste spica co sa tyka svietivosti.
Vencapunto: Rozdiel je obrovsky. Mne sa posrala jedna vybojka, tak som bol nuteny jazdit 4 dni s halogenmi, a teda ziadna sranda to veru moc nebola.. proste kahance. Xenony su proste spica co sa tyka svietivosti.
Punto MK2 1.2 8V ELX
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
S tym som sa zabaval tiez. Najlepsie mi z toho nakoniec vyslo toto:
Priletovat na kable, ktore idu ku parkovackam dalsi par kablov s paticou na W5W a do nich vlozit W5W ziarovku. Otocit ju smerom do svetla. V tomto pripade bude teda na povodnom mieste pripojena led a na doletovanom pare W5W. Ci ju uz otocim do svetla, alebo potiahnem kable az pod kapotu a necham to svietit len tak do priestoru kapoty je si myslim jedno..
Osobne som to este zatial neskusal.
Priletovat na kable, ktore idu ku parkovackam dalsi par kablov s paticou na W5W a do nich vlozit W5W ziarovku. Otocit ju smerom do svetla. V tomto pripade bude teda na povodnom mieste pripojena led a na doletovanom pare W5W. Ci ju uz otocim do svetla, alebo potiahnem kable az pod kapotu a necham to svietit len tak do priestoru kapoty je si myslim jedno..
Osobne som to este zatial neskusal.
Punto MK2 1.2 8V ELX
- Jenda01
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Actual photo:) http://www.puntotuning.eu/fotky/display ... t=11&pos=0