MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Heleďte chtěl byste někdo mít se mnou stejný polepy budíků? Budu je mít totiž dvakrát, takže ty jedny bych rád zpeněžil:D Bude to vypadat asi tak nějak podobně jako jsem tady ukazoval o stránku blíž. Chtěl bych za to 250kč. Budou bílý, podsvícení modrý. Vymění se to kus za kus s těma originálama co tam jsou, takže nemusíte vymýšlet nějaký nasvícení diodama zapředu a podobně:) S tou cenou bych možná šel i dolů...
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No to bylo zase vtipny Však počkej až budeš závidět:Dabusacek píše:Já bych je bral, ale počkám až si to nakurvíš ty. Podle toho se rozhodnu. Jinak mě by otáčkoměr točil v poledne a o půlnoci 12 tisíc
jinak už mi přišel mail jak to bude vypadat:
Všechny budíky budou vyřezány z bílé fólie a nalepené na modrou čirou fólii (tu co jsem Vám ukazoval na prodejně)
Následně se v bílé fólii vyberou části, které budou průhledné.
takže kdo by to nepochopil, tak ty budiky budou bílý a všechny ty čisla, čárky, čáry atd budou modrý a budou aji modře svítit:D
Jinak ty budíky už jsou překreslený na vektory, takže kdyby měl někdo zájem, tak můžu domluvit:) Cena 350Kč by měla byt.
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To je vpohodě, nejhorši je vytáhnout ručičky, jinak to měníš kus za kus. Však počkej až to bude, dám semka návod:)punteliin píše:mně se líbí kdybych si je tam uměl namontovat,tak bych je bral ale takhle budu muset jen závidět
Fandak: zítra (v pondělí) si pro ně už jdu:) A vsaď se, že se těším víc než ty:D
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak už je to doma. dostal sem to na vyřezane bile folii, takže sem to nalepil a ty pismenka sem z toho musel vybrat. je to nalepeny na modre folii, která je trojitá a pod tim je ještě takova matna pruhledná folie, kvuli rozptylu světla. da se řict, že otáčkoměr už je OK, tam je ta plocha parádně rovnomětrně podsvícená. nejhorši bude tachometr, pač tam to plexi je dovijak pozohybany a prostě to není podsvícený rovnoměrně. takže na tom se bude ještě pracovat a na benzinu a teplotě taky. A další věc na které ještě musim máknout je výměna těch žárovek za diody. Ne že bych měl něco proti žárovkám, ale když se podsvítí ta modrá folie tou žlutou žárovkou, tak vznikne zelená, což fakt nechcu (to bych si vubec nepomohl vlastně:D ) takže zejtra pokročím:) a pokud bude co, tak zase napíšu jak sem pokročil:) Dneska jenom taková ochutnávka. Jenom se prosím vyhněte poznámkám jakože to neni podsviceny rovnoměrně a podobně...vim o tom a ještě s tim něco budu dělat:) asi to plexisklo co tam je přebrousím a vrazim na to ještě nějakou vybroušenou pruhlednou fóliju tvrdší, aby se to světlo líp rozptýlilo... No zitra ve škole, nebo dneska než usnu nad tím ještě zašpekuluju a vymyslim to:) Jinak ve dne to vypadá dost suprově, ty bili budiky sou bomba:)
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
hej bomba budiky...a koukam ze mas stejnou ucebnici na anglinu jak ja...
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
- Vencapunto