No MARTINEZ moc libová barvička.
Až jsem si z toho malem stříknul.
Vypadá to fakt moc dobře.Je to ohnivá teplá barva a bude to Puntovi 2 smoc slušet hlavně ještě mk2b
Podle mě jsi vůbec nešlápl vedle a chci to hned vidět jak to budeš mýt.
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
to FANDAK: Diky za schvaleni barvicky, jsem zvedavej, jak bude vypadat ve skutecnosti no a rekl bych ze udelat potom nejakej sraz bude to nejmensi Do litaku to mam kousek
Martinezcze píše:to FANDAK: Diky za schvaleni barvicky, jsem zvedavej, jak bude vypadat ve skutecnosti no a rekl bych ze udelat potom nejakej sraz bude to nejmensi Do litaku to mam kousek
Bombička beru te za slovo.
A jsem fakt zvedav na ten tvuj kousek
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
Tak jsme dneska s klukama vyzkouseli na auti 17x7,5 kola s gumou 205*45 a krasne sedli, takze po kratkem mysleni jsme se shodli, ze 17x8 s gumou 215*45 nebo 215*40 nebudou problem
luckyna píše:já bych teda dala tuhle,protože to je úplně perfektní!!!!
Tahle barva mi pripomina spise oranzovou nez zlutou a ve skutecnosti je hodne podobna barve co ma kamos na meganovi, a pochop, nechci se opicit tady jeho auto na ukazku barvy:
to Jenda01: Nad barvou porad spekuluju, mozna ze to nakonec zustane u klasicky zluty, co je napr. na RS oktavce... no jeste mam cas na premejsleni, ale je to hrozny dilema