DISKUZE - Smutný konec BROKYho Punta
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
DISKUZE - Smutný konec BROKYho Punta
Čau. Moje punto nepřežilo tento víkend... bylo zaparkované na parkovišti před mým barákem a nějaký ožrala nezvládl řízení a vlítnul do parkoviště a rozbořil tři auta a mezi tím i moje... více zde
http://brokypunto.wz.cz/nehoda.htm
P.S. Můj Punto web nějak nefunguje tak jsem to dal prozatím na novou web adresu
http://brokypunto.wz.cz/nehoda.htm
P.S. Můj Punto web nějak nefunguje tak jsem to dal prozatím na novou web adresu
- Reklama
Uprimnou soustrast. Me by asi chytil rapl a zatlouk ho tam do země.
PS: Ja si myslim, ze to by este slo opravit. Takhle podobne vypadal muj Punta, kdyz mi ho znamej dotahnul z D. Akorat nemelo teda tolik vnitrnich "zraneni" jako to tvoje, ale stejnak se musel dat novej tlumic, naraznik, podbehy, predni gumy, blatniky, lampa atd. Oprava i s lakem vysla na cca 30 000,-
PS: Ja si myslim, ze to by este slo opravit. Takhle podobne vypadal muj Punta, kdyz mi ho znamej dotahnul z D. Akorat nemelo teda tolik vnitrnich "zraneni" jako to tvoje, ale stejnak se musel dat novej tlumic, naraznik, podbehy, predni gumy, blatniky, lampa atd. Oprava i s lakem vysla na cca 30 000,-
Je to děs. Představ si, že tě potká takový hňup někde na cestě a vpálí to do tebe ...
Já už pár bouraček s lidmi na kaši viděl na vlastní oči, a tak podle toho jezdím. Mám se rád a je mi docela na světě dobře. Potkáš takového debila a je to ... Kdyby mi zabil malého, tak bych ho asi na mísě sejmul (a to i v příčetném stavu).
V postatě ale, jaký je rozdíl mezi tím, jestli TEĎ někoho zabil nebo ne. Dopustil se stejného svinstva !
Já už pár bouraček s lidmi na kaši viděl na vlastní oči, a tak podle toho jezdím. Mám se rád a je mi docela na světě dobře. Potkáš takového debila a je to ... Kdyby mi zabil malého, tak bych ho asi na mísě sejmul (a to i v příčetném stavu).
V postatě ale, jaký je rozdíl mezi tím, jestli TEĎ někoho zabil nebo ne. Dopustil se stejného svinstva !
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
díky... Je mi punta opravdu líto a co člověk nadělá, pokud za volant budou sedat jedinci kteří popili, tak se to vše bude pořád opakovat. Pochopil bych kdyby to bylo třeba namrznuté a tak ale bezdůvodně a to ještě na rovince... No ani policajti to nechápou...
každopádně, včera jsem byl na výslechu, vše jim popsal a nakonec mi ten vyšetřovatel řekl, že jsem mu měl dát do huby.... Punto je odtažené na parkoviště servisu, teď se čeká na rozbory krve a tak... Vypadá to tak na měsíc než se to dořeší...
Jinak Vám chci upřímně doporučit firmu NEHODA.CZ (www.nehoda.cz) kteří likvidují pojistné události. Zdarma mi půjčili auto, škodu Fábii, a celkově se o vše postarají i o odtah (vše jim zaplatí pojišťovna viníka a ta to z něj bude potom vymáhat)
Je škoda že už mám doma skoro hotové nárazníky udělané hliníky... vypadá to že pokud to bude totál, punto už kupovat nebudu a koupím něco většího a pokud ho opraví tak se uvidí ale momentálně jsem rozhodnutej pak se punta zbavit...
každopádně, včera jsem byl na výslechu, vše jim popsal a nakonec mi ten vyšetřovatel řekl, že jsem mu měl dát do huby.... Punto je odtažené na parkoviště servisu, teď se čeká na rozbory krve a tak... Vypadá to tak na měsíc než se to dořeší...
Jinak Vám chci upřímně doporučit firmu NEHODA.CZ (www.nehoda.cz) kteří likvidují pojistné události. Zdarma mi půjčili auto, škodu Fábii, a celkově se o vše postarají i o odtah (vše jim zaplatí pojišťovna viníka a ta to z něj bude potom vymáhat)
Je škoda že už mám doma skoro hotové nárazníky udělané hliníky... vypadá to že pokud to bude totál, punto už kupovat nebudu a koupím něco většího a pokud ho opraví tak se uvidí ale momentálně jsem rozhodnutej pak se punta zbavit...
:(((((
Rozmanit hubu malo, bych mu asi napalil festovne. Je to velka skoda, tak at ti to dobre dopadne.
Vsichni byste rozbijeli usta, ale policajti nejsou vzdy schovivavi k temto praktikam. Asi pred rokem takhle kamarad dostal podminku + lecebny vylohy... A to natahl frajerovi, co mu ocesal celej bok na aute. A frajer hned, ze ho boli hlava, vybehal si potvrzeni od doktoru, ze je to od toho, najednou mel tricet svedku... Rozbit usta jo, ale kde to nikdo urcite nevidi...
Hustokrutost
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Broky
Jelikož jsme se dozvěděl že mé punto půjde na totálku, prodávám své Alu kola a ještě nárazníky které jsem dělal celou zimu, doufám že vše půjde do dobrých rukou, proto to chci nabídnout zde...
Nejprve kola... nárazníky jseště nemám nafocené v konečné podobě...
Prodám Alu kola 15" 4x98 opískovaná a nalakovaná
značka Atiwe design 7J15, ET 29, rozteč 4x98 (Fiat), opískovaná a nalakovaná práškovou chromo barvou, po lakování ještě nebyly na autě, připravené pro sezónu. Možno i s jetými pneu 195/50. Pokud máte zájem, zavolejte na 777196220 a dohodneme se
Nejprve kola... nárazníky jseště nemám nafocené v konečné podobě...
Prodám Alu kola 15" 4x98 opískovaná a nalakovaná
značka Atiwe design 7J15, ET 29, rozteč 4x98 (Fiat), opískovaná a nalakovaná práškovou chromo barvou, po lakování ještě nebyly na autě, připravené pro sezónu. Možno i s jetými pneu 195/50. Pokud máte zájem, zavolejte na 777196220 a dohodneme se