anonym - so 185/60/14 problemy mat urcite nebudes...spytaj sa tu tunerov kolky maju na Punte rozmery ako napriklad 195/45/15 a pod...Napriklad v mojom technicaku je zapisany aj tento rozmer!
Teoreticky se rika, ze co centak na sirce gumy, to 0,1 l spotreby navic. Teoreticky. Tzn. misto 165 dat 185, bude to zrat ne 4.8, 5.... ale Kamos ma na Puntu 195/50 R15 a zere mu to flus tak jak tak. Akorat se trocha hur toci volantem.
anonym - vsak sa tych pneu neboj jak cert svatenej vody !!!Ziadne problemy s tym mat nebudes a spotreby sa tiez bat nemusis...Bude ti to lepsie sediet v zakrutach a este aj o nieco lepsie vyzerat..Ja som sa pytal na rozmer 195/50/15 a tam ta spotreba este tiez tak rapidne nestupa,aby to hocikoho odradilo...Cize,ak tam chces tie 185ky dat,tak ti v tom nic nebrani
Chcel by som sa spytat > mam v TP len dva rozmery pneu 155/70 a vynimku 165/65 vsetko R13, moze mat problemy s policiou ked tam dam (letne pneu) R14 alebo 185/60 R13 ?
ikszray píše:Chcel by som sa spytat > mam v TP len dva rozmery pneu 155/70 a vynimku 165/65 vsetko R13, moze mat problemy s policiou ked tam dam (letne pneu) R14 alebo 185/60 R13 ?
jaké problémy s policii? však velký TP sebou nevozíš né,tak ti na to policajti nemůžou nic říct když tě zastaví,a pokud pojedeš na technickou tak přehodíš na plecháče-tak to dělám já a není problém
Pun-to: proč by měla pojišťovna při havárii krátit náhradu? mě při totálce Una likvidátor ALU jenom obdivoval a za sportovní upravy mi dal prachy navrch,a na nějaké nepovolené upravy nehleděl
jo takhle, jsem zvědavý kdy tahle cipovina dorazí i k nám,a v tom osvědčení o evidenci jsou zapsány i předepsané rozměry pneu? furt nějaké krávoviny vymýšlejí