DISKUZE - Čím začít úpravy, Tuning, Styling...

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Brozik
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brozik »

Ok-9 píše:
Brozik píše:
Ok-9 píše:ja se taky pridavam kola a podvozek to je zaklad a koukam ze ses taky z Hradce tak to pak dame nekdy sraz ne? :)
Jo to by jsme určitě mohli,,třeba i nekdy v nejbližsí době o nějakém víkendu, nebo někdy jindy,,to bych byl urcitě moc rád,,aspon by jsme mohli pokecat o nasich Puntech a tak. :D :D
Jo tak super ja bych dal jeste vedet Sobovi ten je taky z HK aspon nas bude vic ale ja svim autem nemuzu prijet pac ho mam rozdelany v garazi tak by ti to doufam nevadilo :D
Ne určitě nevadilo, to vůbec, tak sem třeba hod svoje icq, nebo mi ho posli soukromou zpravou a tam se můžem domluvit kdy a kde? :D
Fiat Punto 1.1 40KW zatim seriové, pracuje se na něm
Reklama

Brozik
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brozik »

Jeětě jednou děkuju za všechny rady, a měl bych ještě jednu otázku, když si necham rozšířit blatniky mysliste že bych tam nasoukal nějaky pekny litaky, třeba i 16ti palcove nebo i víš? 8)
Vasek176
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasek176 »

čawes...mno já určitě bych začal podvozkem,koly a potom se vrhl na motor a v průběhu toho všeho i interier
Brozik
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brozik »

Vasek176 píše:čawes...mno já určitě bych začal podvozkem,koly a potom se vrhl na motor a v průběhu toho všeho i interier
Jasny,,diky za radu,,,takhle asi zacnu jak mi tady vsichni říkate,,,to bude asi nejlepsi postup. :D
Vasek176
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasek176 »

koukám že bydlíš kousek ode mně...bychom jsme se mohly třeba sejít a pokecat o tom osobně???
Brozik
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brozik »

Vasek176 píše:koukám že bydlíš kousek ode mně...bychom jsme se mohly třeba sejít a pokecat o tom osobně???
Jo jasny to by jsme mohli, proč by ne,,,,,tak se někdy domluvime,nebo až přijedeš do HK, tak napis,,,a nekde se můžem sejit. :D
Vasek176
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasek176 »

Brozik píše:
Vasek176 píše:koukám že bydlíš kousek ode mně...bychom jsme se mohly třeba sejít a pokecat o tom osobně???
Jo jasny to by jsme mohli, proč by ne,,,,,tak se někdy domluvime,nebo až přijedeš do HK, tak napis,,,a nekde se můžem sejit. :D
Tak dobře...moc rád přijedu :)
Ok-9
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Ok-9 »

Brozik píše:
Ok-9 píše:
Brozik píše: Jo to by jsme určitě mohli,,třeba i nekdy v nejbližsí době o nějakém víkendu, nebo někdy jindy,,to bych byl urcitě moc rád,,aspon by jsme mohli pokecat o nasich Puntech a tak. :D :D
Jo tak super ja bych dal jeste vedet Sobovi ten je taky z HK aspon nas bude vic ale ja svim autem nemuzu prijet pac ho mam rozdelany v garazi tak by ti to doufam nevadilo :D
Ne určitě nevadilo, to vůbec, tak sem třeba hod svoje icq, nebo mi ho posli soukromou zpravou a tam se můžem domluvit kdy a kde? :D
Tak moje ICQ je 365-645-996 tak napis a urcite se nejak dohodnem :D
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

tak se nam tu utvorila hezky particka :D
kdyztak se presunte do - Volne diskuze - kdo je kdo ;)
diky.
Brozik píše:Jeětě jednou děkuju za všechny rady, a měl bych ještě jednu otázku, když si necham rozšířit blatniky mysliste že bych tam nasoukal nějaky pekny litaky, třeba i 16ti palcove nebo i víš? 8)
mno vys jako 17" by ti asi uz moc nejelo... ale urcite kdyz se povytahnout - neboli rozsiri lemy, tak tam das vetsi kola snadneji, zalezi i na vysce pneu a podvozku ;) anebo se to tyka i dosti snizenych aut na 15" co lezou krapet ven.

hele tak pak dej fota uprav jak se do toho pustis ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vasek176
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasek176 »

Mno já nevím,ale měl bych docela strach si dát na punťu 17,aby potom neodcházely zbytečně čepy a podobně...
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

taky otazka jestli auto pouzivas denne nebo jen obcas ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vasek176
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasek176 »

Katy píše:taky otazka jestli auto pouzivas denne nebo jen obcas ;)
zásadně občas převážně každý den a po nee moc rovných a kvalitních cestách
Brozik
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brozik »

Katy píše:tak se nam tu utvorila hezky particka :D
kdyztak se presunte do - Volne diskuze - kdo je kdo ;)
diky.
Brozik píše:Jeětě jednou děkuju za všechny rady, a měl bych ještě jednu otázku, když si necham rozšířit blatniky mysliste že bych tam nasoukal nějaky pekny litaky, třeba i 16ti palcove nebo i víš? 8)
mno vys jako 17" by ti asi uz moc nejelo... ale urcite kdyz se povytahnout - neboli rozsiri lemy, tak tam das vetsi kola snadneji, zalezi i na vysce pneu a podvozku ;) anebo se to tyka i dosti snizenych aut na 15" co lezou krapet ven.

hele tak pak dej fota uprav jak se do toho pustis ;)
Ok, diky za radu,,,jj určitě foto dám, o víkendu jdu začít s úpravami tak hned potom co nejdrive neco nafotim,,a dam to na forum. :D
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“