DISKUZE - Čím začít úpravy, Tuning, Styling...
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
DISKUZE - Čím začít úpravy, Tuning, Styling...
Zdravim všechny příznivce Punta. Koupil jsem si také Fiat punto 1.1. 3 dvéřové a v rámci mého delšího zájmu o tuning bych se Vás chtěl zeptat na radu s čim mám začít, co je nejlepší jako prvni udělat se seriovym Puntem. Přemýšlel jsem o spoilerech a celkové úpravě podvozku a exteriéru, ale rad bych se poradil. Diky
Fiat Punto 1.1 40KW zatim seriové, pracuje se na něm
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
pridavam se ke klukum.Paja píše:Plne souhlasim s Vencou,, na prvnim miste podvozek a kola..Potom muzes delat spoilery,svetla, inerier, atd... No a na motoru 1,1 tam u toho moc nenatunis .
i kdyz tady vetsina z nas zacina dle fin.moznosti, takze kola a podvozek neni prvni na rade pac to je z tech drazsich zalezitosti
a motor - mno tak aspon filtr (kit nebo vlozku), pekne ho vycistit, nejakej kryt na baterku a tot asi vse.
takze kdyz si to shrnem:
Kola --> podvozek --> treba optiku --> naraznik (at tuning nebo upraveni serie) --> neco malo v interieru + muzika
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nejdriv podvozek a pak kola... se podivej kolik mas ve svete tuningu tzv. seriovek, co jsou pouze snizeny a maji o palec nebo o dva vetsi rafky a jak to vypadastifmajstrABARTH píše:vsichni pisete nejdriv podvozek a pak spojlery.....vsadim moje novy najky ze pulka da spojlery a samolepky a na podvozek a motor prdii
a kdybys nebyl slepej tak by sis cetl co jsem psala ja... ze ano, nekteri tady zaciname z jineho (spatneho) konce pac jedem podle financi, ale vysledek je nakonec takovej jak ma byt.stifmajstrABARTH píše:vsichni pisete nejdriv podvozek a pak spojlery.....vsadim moje novy najky ze pulka da spojlery a samolepky a na podvozek a motor prdii
takze nerej... bych chtela videt tvoje auto.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
...vzdyt sem nereagoval jen na tebe ale obecne umim cist..moje auto je ospojlerovany predek zadek prahy kridelko nad zadnim oknem ale vse je seriove namontovane.od abarth. kola lita orig nevidim duvod davat vetsi...auto mam na jizdu ne do vylohyKaty píše:a kdybys nebyl slepej tak by sis cetl co jsem psala ja... ze ano, nekteri tady zaciname z jineho (spatneho) konce pac jedem podle financi, ale vysledek je nakonec takovej jak ma byt.stifmajstrABARTH píše:vsichni pisete nejdriv podvozek a pak spojlery.....vsadim moje novy najky ze pulka da spojlery a samolepky a na podvozek a motor prdii
takze nerej... bych chtela videt tvoje auto.
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
OK, tak díky tak to abych se začal koukat po těch pružinách a kolech, ale vždycky dle meho nazoru jsem si myslel ze kola az na konec, třeba jako podvozek to jo,ale kola jsou prece nejdražsí, já jsem si myslel že bych měl tzačít spoilerama, výfuk, interier, folie na sklo a tak,,ale kola to jsem si fakt nemyslel,,,,ale asi taky zalezi na vkusu že jo? Ale moc diky za rady
Jo to by jsme určitě mohli,,třeba i nekdy v nejbližsí době o nějakém víkendu, nebo někdy jindy,,to bych byl urcitě moc rád,,aspon by jsme mohli pokecat o nasich Puntech a tak.Ok-9 píše:ja se taky pridavam kola a podvozek to je zaklad a koukam ze ses taky z Hradce tak to pak dame nekdy sraz ne?
2 stifmajstrABARTH: ok, ok, tak hod fotecku auti
2brozik: to je prave ta chyba co vetsina dela.. kola az nekdy po vsem, pac nejsou love, ale je to nejdulezitejsi vec - pac "kola delaj auto" kdyz ho chces mit na paradu
jinak se priklanim i k dohymu - to je chytra odpoved : ano, je na prvnim miste mit auto pojizdny protoze auto ktery je mega lestenka a stoji pro poruchu v garazi je k nicemu.
2brozik: to je prave ta chyba co vetsina dela.. kola az nekdy po vsem, pac nejsou love, ale je to nejdulezitejsi vec - pac "kola delaj auto" kdyz ho chces mit na paradu
jinak se priklanim i k dohymu - to je chytra odpoved : ano, je na prvnim miste mit auto pojizdny protoze auto ktery je mega lestenka a stoji pro poruchu v garazi je k nicemu.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Jo tak super ja bych dal jeste vedet Sobovi ten je taky z HK aspon nas bude vic ale ja svim autem nemuzu prijet pac ho mam rozdelany v garazi tak by ti to doufam nevadiloBrozik píše:Jo to by jsme určitě mohli,,třeba i nekdy v nejbližsí době o nějakém víkendu, nebo někdy jindy,,to bych byl urcitě moc rád,,aspon by jsme mohli pokecat o nasich Puntech a tak.Ok-9 píše:ja se taky pridavam kola a podvozek to je zaklad a koukam ze ses taky z Hradce tak to pak dame nekdy sraz ne?