HELP - zápach oleja v kabíne
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
HELP - zápach oleja v kabíne
Zdravím všetkých puntákov mám taký jeden problém aj som snažila nájsť či tu nie je niekde ale aspon ja som nič nenašla. Mám problém so zápachom oleja keď je motor už zohriaty a hlavne pri volnobehu keď stojím na križovatke. A druhý problémik by bol , ale ten ma tak neštve a to je hlučnosť v kabíne nad cca 90km/h, proste typ ako ho odhlučniť a za lacný peniaz.
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Kurna.. ved sa len pytame
Co by som robil ja:
- skontroloval ci niekde netecie olej
- skontroloval hlavne, ci sa v chladiacej kvapaline nenachadzaju olejove skrvrny
- nadrbal by som sa
- neviem co viac by som robil
Ak su olejove skvrny v chladiacej kvapaline, mohla by si citit aj zapach oleja.. inak neviem.
Co by som robil ja:
- skontroloval ci niekde netecie olej
- skontroloval hlavne, ci sa v chladiacej kvapaline nenachadzaju olejove skrvrny
- nadrbal by som sa
- neviem co viac by som robil
Ak su olejove skvrny v chladiacej kvapaline, mohla by si citit aj zapach oleja.. inak neviem.
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Znalec
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Zkus pořádně ostříkat hadicí motor a Arvou ho vydrbat hlavně u olejové vany.
Jak ho otříkáš tak uvidíš barevné skvrny odkud to pujde.
No a ten hluk co slyšíš tak je zřejmě že tam máš bud někde dírku nebo tam chybí ty ruzné ucpávky kde mají véct kabely a lanka.Je to hlavně u řidiče.Proto asi zřejmě cítíš něco od motoru.Ještě mě napadá jestli se někomu před tebou tam nevilil olej a ty jak hlavně zatopíš tak je cítit.kokni pod koberec origo -- už jsem se stím taky setkal.
Odhlučnit to jde třeba když si koupíš na škodovku či favorita na haupnu odhlučení nebo kolem motoru je to levné a přizpůsobíš si to jak chceš a přilepíšto nebo přicvakáš.Jěště prodávaj na spodek auta pod motorem přímo na daný typ auta desku že to zakreje zespoda celý motorový prostor to taky trochu pomůže.
Jak ho otříkáš tak uvidíš barevné skvrny odkud to pujde.
No a ten hluk co slyšíš tak je zřejmě že tam máš bud někde dírku nebo tam chybí ty ruzné ucpávky kde mají véct kabely a lanka.Je to hlavně u řidiče.Proto asi zřejmě cítíš něco od motoru.Ještě mě napadá jestli se někomu před tebou tam nevilil olej a ty jak hlavně zatopíš tak je cítit.kokni pod koberec origo -- už jsem se stím taky setkal.
Odhlučnit to jde třeba když si koupíš na škodovku či favorita na haupnu odhlučení nebo kolem motoru je to levné a přizpůsobíš si to jak chceš a přilepíšto nebo přicvakáš.Jěště prodávaj na spodek auta pod motorem přímo na daný typ auta desku že to zakreje zespoda celý motorový prostor to taky trochu pomůže.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996