TYP - Digitální hodiny
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
TYP - Digitální hodiny
Zdravím, na schématech jsem našel digitální hodiny, kam se v Puntu I montovaly?? Právě se chystám zrušit ty analogový, výměnou za otáčkoměr a zajímají mě ty digitálky.. Díky
- Reklama
Hodiny
Už jsem našel fotky toho stropního panelu s hodinama.. Zkoušel jste někdo montovat ten panel s hodinama, světlem a čtecí lampičkou do Punta 55S?? Budou tam nějaký dráty?? Asi by se muselo řezat čalounění že??
Keďže som menil prístrojovku s otáčkomerom tak som tiež riešil hodiny a zohnal som ich na vrakovisku bolo to komplet strop. svetlo plus bodovka plus modul centrálu ktorý som nezapojil /central som montoval sám/ Už si presne nepametám ale viem že som ťahal káble od zapalovača a to plusko stálu šťavu a plusko -osvetlenie . alespoň tak nejak
určiťe si zožeň to svetielko kompletné inak sa ti nebude dať namontovať a tapacír len vyrežeš dieru ! Hotovka
určiťe si zožeň to svetielko kompletné inak sa ti nebude dať namontovať a tapacír len vyrežeš dieru ! Hotovka
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Montáž stropního panelu..
Zdravím, chtěl bych do Punta 55S namontovat stropní panel s bodovkou a hlavne s hodinama.. Dělal jste to někdo? Zajima me jak je to treba s upevnenim?
Re: Montáž stropního panelu..
Veď píšem že ak si zoženieš kompletné stropné svetielko aj z držiakom tak to tam proste namontuješ ! Všetky potrebné uchytky tam sú!! už len vyrezať tapacír strechy a dotiahnuť káble ! Hotovka!!Milsn píše:Zdravím, chtěl bych do Punta 55S namontovat stropní panel s bodovkou a hlavne s hodinama.. Dělal jste to někdo? Zajima me jak je to treba s upevnenim?
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Zapojení hodin
Zdravím, prohlížel jsem schémata a chtěl bych vědět proč k hodinám kromě napajéní a osvětlení vede ještě jeden drát od zapalování??
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: TYP - Digitální hodiny
Na vrakáči jsem sehnal interiérové světlo s hodinami a chci je namontovat. Má k tomu světlu být ještě nějaký protikus? Protože já mám jen ten přední díl a šroubky. Tak abych nevyřezal tapec a pak jsem skončil, páč bych to už nenamontoval.
A ještě mám dotaz jak se dá snadno vytáhnout to původní světlo. Sem ta to všelijak tahal a drží to potvora.
A ještě mám dotaz jak se dá snadno vytáhnout to původní světlo. Sem ta to všelijak tahal a drží to potvora.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Nič nerež nemáš to kompletné nové svetlo sa vkladá do plastového rámika ktorý sa montuje na strom a potom do toho to svetlo s hodinami na štyri skkrutky v rohu. staré svetlo musíč vylupnut sklíčko vybrať žiarovku a v strede je taký plastový bajonet otočiť o 90stup. a potom ti to vypadne!!! Ak najdem obrázok čo ti chýba tak ho sem dám!abusacek píše:Na vrakáči jsem sehnal interiérové světlo s hodinami a chci je namontovat. Má k tomu světlu být ještě nějaký protikus? Protože já mám jen ten přední díl a šroubky. Tak abych nevyřezal tapec a pak jsem skončil, páč bych to už nenamontoval.
A ozaj musíš dorobiť kablovačku
výsledný efekt -fotené mobilom
Naposledy upravil(a) majco dne 21 pro 2007, 11:05, celkem upraveno 1 x.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo to je přesně ono. Díky za info. Budu se muset podívat na vrakáč jestli to tam mají nebo ne.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme byli s Johnnym na vrakáču a sehnal jsem ten rámeček
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
A jeli jsme po dálnici bez známky a předjeli novou fabiu 1,2 HTPabusacek píše:Tak jsme byli s Johnnym na vrakáču a sehnal jsem ten rámeček
´04 Seat Toledo 1,9 TDi