DOKUMENTACE: Návod k použití a údržbě
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Začátečník
Re: Nové auto bez návodu
pokud se nepletu pro všechny pandy je návod univerzální pokusím se ti stáhnout hlavně rozmístění pojistek a ovládání pc jinak ti doporučuji koupit na ní knížku naj ji v polsku
Re: Nové auto bez návodu
dnes jsem si privezl domu pandu a taky k ni nemam navod...mohl by jsi mi ho prosim poslat na radek.dome@centrum.czpekar.ralsko píše:pokud se nepletu pro všechny pandy je návod univerzální pokusím se ti stáhnout hlavně rozmístění pojistek a ovládání pc jinak ti doporučuji koupit na ní knížku naj ji v polsku
dik
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Návod by byl, ale celý ho skenovat je sebevražda na celej den. S vyfocením to také nebude žádnej med. Máte tzáujem o konkrétní téma?
Na netu jsem nenašel skoro žádnej návod v elektronické podobě. Max na hodně staré modely.
Na netu jsem nenašel skoro žádnej návod v elektronické podobě. Max na hodně staré modely.
FIAT ---->>> First In Automotive Technology
My CREW:
NEW Fiat Bravo II 1.9MJT 120hp + dodělaný tempomat (Ex: Fiat Panda 1.2 Emotion do 73tkm)
Doma: Bravo II 1.4T Sport
Nokia N97
Apple MacBook
My CREW:
NEW Fiat Bravo II 1.9MJT 120hp + dodělaný tempomat (Ex: Fiat Panda 1.2 Emotion do 73tkm)
Doma: Bravo II 1.4T Sport
Nokia N97
Apple MacBook
rozmisteni pojistek a neco o palubnim pc.TOMBY píše:Návod by byl, ale celý ho skenovat je sebevražda na celej den. S vyfocením to také nebude žádnej med. Máte tzáujem o konkrétní téma?
a cim drif tim lit.Diky moc!
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak návod je pěkně mastnej:
Příručka 1 x FIAT Panda (CZ) je k dispozici na pokladně FIATu ČR, Karolinská 650/1, Praha 8 u pí. Petříkové (tel. 224 806 289) v případě zájmu k vyzvednutí po zaplacení.
Cena 1.500 Kč
Před předpokládaným vyzvednutím doporučuji kontaktovat telefonicky paní Petříkovou, aby byla přítomna.
S pozdravem
M.Jindra
FIAT ČR
Fiat Panda Active žlutá