MOJE PUNTO 2b - Ukažte ta svoje ;-) - FANDAK (skoro HGT:-))
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Budu dělat ve středovým a v ovladačích na středovým tunelu asi jiné podsvícení.
Montuju tam totiž vypínač na mlhovky a když to mám rozebrané tak by byl hřích to nějak nevylepšit.
Na ovladačích jsou diody tak tam to určitě pujde ale na ovladačích na topení a ventilátor jsou žárovky.
Tak tam to budu ještě muset vyšpekulovat.
Zejtra jsem hodím foto aby bylo jasno očem je řeč a nějaké nápady jsou výtány.
Montuju tam totiž vypínač na mlhovky a když to mám rozebrané tak by byl hřích to nějak nevylepšit.
Na ovladačích jsou diody tak tam to určitě pujde ale na ovladačích na topení a ventilátor jsou žárovky.
Tak tam to budu ještě muset vyšpekulovat.
Zejtra jsem hodím foto aby bylo jasno očem je řeč a nějaké nápady jsou výtány.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Namiesto ziaroviek pod ovladacmi kurenia, sa daju pouzit LEDky.. tym padom si farbu vyberies aku chces, ale pozor, maju nizsiu svietivost ako tie ziarovky. Ja som mal vypalenu ziarovku v zapalovaci.. chcel som tam dat ledku ale bola dlhia, takze som ju tam nemohol zalozit.. tak som presunul ziarovku spod ovladaca klapiek kurenia do zapalovaca a ledku som dal namiesto nej. Svetlo ale nebolo take rovnomerne, viacmenej by som povedal, ze niektore symboli ostali skoro tmave. Tak som nakupil tie ziarovky a dal tam tie.
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No na ty žárovky prodávaj ještě barevné gumové návleky a ten efekt to taky plní.
Tak jsem dokončil podsvícení panelu ovládání a zejtra se pustím do středové konzoly.
Ještě nevím jakou barvu jestli modrou jak jsem udělal panel ovládání nebo rudě červenou.
Je tam totiž ze vnitř přes ty symboly asi oranžová folie nebo barva tak možná to modrý podsvícení nebude dobrý.
Mlhovky už mám taky z krku už fachčej,takže až bude příležitost tak jsem hodím nějaké foto.
A vypínač na mlhovky jsem pěkně zabudoval do té prázdné pozice--no docela to byl porod.
Tak jsem dokončil podsvícení panelu ovládání a zejtra se pustím do středové konzoly.
Ještě nevím jakou barvu jestli modrou jak jsem udělal panel ovládání nebo rudě červenou.
Je tam totiž ze vnitř přes ty symboly asi oranžová folie nebo barva tak možná to modrý podsvícení nebude dobrý.
Mlhovky už mám taky z krku už fachčej,takže až bude příležitost tak jsem hodím nějaké foto.
A vypínač na mlhovky jsem pěkně zabudoval do té prázdné pozice--no docela to byl porod.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
To víte bando mám modré radio tak musím něco vymejšlet aby se to propojilo
Nějradši bych chtěl aby svítilo taky něco červeného na rádiu ale záruka je silnější
Nějradši bych chtěl aby svítilo taky něco červeného na rádiu ale záruka je silnější
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Takže dneska jsem udělal pár snímečků jaké mám změny.Podsvícení ovladačů topení jsem v posladní chvíli vzdal , jelikož je na to potřeba dost trpělivosti a času takže až někdy.
Ale jsem rád že jsem konečně dokončil mlhovky a ted si mužeme Abusacku konečně podat ruce
Mlhovky jsem delal dost dlouho ale né z mojí viny ufff hlavně že už jsou hotové.
Když už nevyšlo modré podsvícení ovladačů topení tak jsem aspon nasvítil modrou diodou prostor kde se dávají kelímky pití pod popelníkem.A mám tam znak mých miláčků
Ještě pro ůplnost když už jsem měl foták v ruce tak jsem i vyfotil kufr s tím světlem jak to hodně svítí.
Ale jsem rád že jsem konečně dokončil mlhovky a ted si mužeme Abusacku konečně podat ruce
Mlhovky jsem delal dost dlouho ale né z mojí viny ufff hlavně že už jsou hotové.
Když už nevyšlo modré podsvícení ovladačů topení tak jsem aspon nasvítil modrou diodou prostor kde se dávají kelímky pití pod popelníkem.A mám tam znak mých miláčků
Ještě pro ůplnost když už jsem měl foták v ruce tak jsem i vyfotil kufr s tím světlem jak to hodně svítí.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Dikas.abusacek píše:Tlesk tlesk. Máš to super. Tož konečně si můžeš taky posvítit mlhovkama. Suprově si vyřešil tlačítko na mlhovky. Já ho mám origo, ale tvoje řešení se mě moc líbí.
No to tlačítko na mlhovky ještě prodělá takovou maličkatou ůpravičku
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Takže dneska mi vyšla konečně po 100 letech ta samolepka na víčko.
Musel jsem do tý reklamní fir. zajít už po 4 a říct že už to nechci,že to není možný před 3 měsíci byla zadána ojednávka a pořád nic.
Tak jsem řekl že mi stačí na to víčko jenom a hned to za cca 30 vteřin bylo hotový a za 1 min. jsem odcházel.
Nojo inu když se chce tak to jde.Ještě tady na ukázku foto,hned až bude čas a chut tak to tam fláknu.
Musel jsem do tý reklamní fir. zajít už po 4 a říct že už to nechci,že to není možný před 3 měsíci byla zadána ojednávka a pořád nic.
Tak jsem řekl že mi stačí na to víčko jenom a hned to za cca 30 vteřin bylo hotový a za 1 min. jsem odcházel.
Nojo inu když se chce tak to jde.Ještě tady na ukázku foto,hned až bude čas a chut tak to tam fláknu.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Takže dneska dorazil do Fiata nový znak
No je to fakt parádička a už se těším až bude i s HGT maskou na Puntíku.
Sami koukněte , udělal jsem srovnávací foto.Znak padne uplně přesně bez ůprav.
No je to fakt parádička a už se těším až bude i s HGT maskou na Puntíku.
Sami koukněte , udělal jsem srovnávací foto.Znak padne uplně přesně bez ůprav.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
To taky mě odradoval kámoš ale já říkal né a né a né.A ehjhle vyplatilo se jsem štasnej jako blecha.GReddy píše:pekne pekne...a nehodi sa ti k modrej farbe auta ten modry znak viac???
Modrej se asi víc hodí barvou ale je kulatej takže tvarem moc né.
Červenej se teda nehodí ale to já chci právě aby vynikal a je teda do hranata ve vnitř a tím pádem se tvarem víc hodí