![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
len tak na margo: kazdy ti povie ze do snehu treba uzke kola...DonPedro píše:Presne, auto je aby sa na nom jazdilo. Ja som sice na poslednu chvilu zhanal zimne gumy na lienku. Uz na snehu som sa doklzal do pneuservisu a chalani mi obuli pneu Nokian NRW 205/50 R 15, tak lienka sedi jak pribita a na snehu je to paráda.
A v podstate je to blbosť uzke tak do hlbokého snehu ale inak súhlas pre široké! aj ked 205 je už asi fakt dosťSHANE54 píše:len tak na margo: kazdy ti povie ze do snehu treba uzke kola...DonPedro píše:Presne, auto je aby sa na nom jazdilo. Ja som sice na poslednu chvilu zhanal zimne gumy na lienku. Uz na snehu som sa doklzal do pneuservisu a chalani mi obuli pneu Nokian NRW 205/50 R 15, tak lienka sedi jak pribita a na snehu je to paráda.
No hej no vravi sa na hlboky sneh uzke, ale kolko hlbokeho snehu je na dialnici a v BA? kde sa vesinou motám. Jazdim trasu LM-BA . Tam na hlavnom tahu moc toho hlbokeho snehu nie je. Zatial spokojnost s s tymi sirokymi Nokian-miArrow79 píše:Ani nie, na uzke gumy sa prenasa vacsia vaha ako na siroke..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |