HELP - Krokový motorek
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
ano všetko a ja to čistil tech. benzínom . nič iné po ruke som nemalVlasta píše:Ještě dotaz.....
čistila jsem ten pístek a ještě něco,ale nečistila jsem vnitřek kde se pístek pohybuje. Mám vyčistit i vnitřek, jak jsem viděla třetí fotku, tak tám je taky nečistota?
Diky Vlasta
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Krokový motorek
Dobrý den,
mám jeden dotaz. Při rozebraní krokového motorku jsem si povšimla že kovovy pístek je vysunuty a je možné ho zasunout směrem k motorku. Novy motorek ktery jsem koupila vypada stejně ale kovovy pístek je zasunuty. A ted ten dotaz.ten pístek má byt zasunuty a vysouva se až bude zapojen kabel?
Ten stary pístek bylo možné volně rukou zasunou a vysunout, ten novy už ne. Ráda bych věděla jak ten pístek s motorkem pracuje. )¨
Děkují všem za konstruktivní odpovědi.
Ing. Vlasta Marfincová
mám jeden dotaz. Při rozebraní krokového motorku jsem si povšimla že kovovy pístek je vysunuty a je možné ho zasunout směrem k motorku. Novy motorek ktery jsem koupila vypada stejně ale kovovy pístek je zasunuty. A ted ten dotaz.ten pístek má byt zasunuty a vysouva se až bude zapojen kabel?
Ten stary pístek bylo možné volně rukou zasunou a vysunout, ten novy už ne. Ráda bych věděla jak ten pístek s motorkem pracuje. )¨
Ing. Vlasta Marfincová
Fiat Punto 1.1 1995
Re: Krokový motorek
Tak ked zapneš klučik motorček vytlačí piestik až na koniec a spraví krok spet a tá medzera stačí pre motor na volnobeh.Vlasta píše:Dobrý den,
Ing. Vlasta Marfincová
Ked ho máš vymontovaný a piestik je vonku tak sa dá zatlačiť ale ide to fest stuha.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
O to mě jde....
na starým krokovým motorku ta kovová hlavička se dala vyjmout palcema vez problému a taky nasadit zpatky samozřejmě musi se přiložit nějaska sila protože je tám ještě pružinka. Z toho logicky uvažují že krokovy motorek šel do věčných lovišt. V sobotu namontují novy a budu referovat.
Děkují za reakci
Ing. Vlasta Marfincová
na starým krokovým motorku ta kovová hlavička se dala vyjmout palcema vez problému a taky nasadit zpatky samozřejmě musi se přiložit nějaska sila protože je tám ještě pružinka. Z toho logicky uvažují že krokovy motorek šel do věčných lovišt. V sobotu namontují novy a budu referovat.
Děkují za reakci
Ing. Vlasta Marfincová
Fiat Punto 1.1 1995
dobra zenskaVlasta píše:Zdravim,
vyměna motorku proběhla. Děkují všem za rady. Koněčně motor pracuje jak má. Neobešlo se bez odpojení baterky.
Jsem prostě .
Ing. Vlasta Marfincová
chjo, taky si ho budu muset poridit... trapas jak sfin kdyz stojim v kolone, auto si "houpe" a pak se "splasi"
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Stary motorek byl totalně v .........(byl rozlamany). Takže vyměna byla nutna. Nepomohlo ani čištění ani nic jiného, diagnostika taky byla k ničemu- pouze jsem se zbavila 1000 kč. Ale alespoň mi podtvrdily že problém je v motorku. Vyměna byla hračka, bavi mě to, a něco jsem odkoukala od manžela- máme doma ještě Volvo V40.
Přeju všem hodně klidných kilometrů bez nehod.
Ing. Vlasta Marfincová
Přeju všem hodně klidných kilometrů bez nehod.
Ing. Vlasta Marfincová
Fiat Punto 1.1 1995