svetlá
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Světlomety
Palio svítí málo normálně. Pomohou žárovky OSRAM Sileverstar ale jen trošku a počítej s tím, že budeš muset každej druhej rok měnit. Nevypálený světlomety nepomůžou - vyměnil jsem je, stálo to hromadu prachů ale skutek utek.
Teď jsem někde četl, že prej se dají někde na Palio sehnat čirý světlomety s přípravou na xenony ale zatím jsem na to nikde na netu nenarazil. a i tak předpokládám, že cena bude brutální a nevím, jestli by nebyl problém s STK - otázka homologace.
Teď jsem někde četl, že prej se dají někde na Palio sehnat čirý světlomety s přípravou na xenony ale zatím jsem na to nikde na netu nenarazil. a i tak předpokládám, že cena bude brutální a nevím, jestli by nebyl problém s STK - otázka homologace.
Palio 1,2
Xenon HID
Ja som si kupil xenony a pani poviem vam, to je milion a jedno, to sa neda ani porovnat, je to uplna bomba a ked si spocitate naklady na Halogenove ziarovky ktore vydrzia cca 300 hodin a na xenon ktory vydrzi 3000 hodin, tak neni o com rozmyslat...
Na něco jsem přišel
Když vyjmete z blatníku přední blinkr - je zaaretovaný pružinou přístupnou z motorového prostoru, tak je na reflektoru na boku šroubek, který drří lampu v boku blatníku. Ten šroubek je utařený ve výřezu blatníku a do jisté míry se jím dá regulovat svislé natočení lampy. Zkusil jsem ji kousek pozdvihnou spodním okrajem vzhůru a ejhle, autíčko svítí o poznání lépe. Jen pozor na přílišné nadzvednutí kvůli oslnění protijedoucích aut ale zkoušel jsem to a zatím nebyl problém.
Palio 1,2