MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - Majki 2 - ted Mazda 2
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
mno, čoveče ,mas to sakra dilemma. ale bud rad ze na svem aute nemas jeste nijak rozsahle upravy..takze je to vymena pomerne jednoducha - jde jen o CITY vid tak at borec kapaliny taky zkontroluje a vymeni a nevim co jeste a bude te si kvit.
kola si taky muze nechat - mas svoje krasny !
Mno, muj prnvi pocit pri cteni nabidky - jdi do toho
Akorat se mi nezda (nevim,neznam) ze by sedack a volant byly sportovni - to je snad origo ne
A pov.ruceni - to se jednou za rok da zvladnout ne
Spotreba - to uz je dnes podobne u vetsiny aut,a navic tohle tohle aspon jede kdyz slapnes
kola si taky muze nechat - mas svoje krasny !
Mno, muj prnvi pocit pri cteni nabidky - jdi do toho
Akorat se mi nezda (nevim,neznam) ze by sedack a volant byly sportovni - to je snad origo ne
A pov.ruceni - to se jednou za rok da zvladnout ne
Spotreba - to uz je dnes podobne u vetsiny aut,a navic tohle tohle aspon jede kdyz slapnes
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole kua Majki taková nabídka je jednou za 100 let
Já bych asi měnil po dobré prohlídce a důkladném proklepnutí.
Je to žihadlo jako svin.Všem bys na dálnici dělal PÁ PÁ
Můj názor vyměn to jestli zkousneš pojistky ty astatní mínusy jsou lechce odbouratelné
Já bych asi měnil po dobré prohlídce a důkladném proklepnutí.
Je to žihadlo jako svin.Všem bys na dálnici dělal PÁ PÁ
Můj názor vyměn to jestli zkousneš pojistky ty astatní mínusy jsou lechce odbouratelné
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi dnes rano stalo to, co se stavalo mame. Rano sednu do auta, ocotim klickem, pockam, az zhasnou kontrolky a startuju...tocim, tocim, huh, naskocilo, ale co se nestalo, vynuloval se palubni pocitac .
Ze by slaba baterka? (viz. https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?p=41870#41870 ) Je fakt, ze to tocilo asi 10sec, nez motor naskocil.
Jenze, startuju bez zapnutych svetel, radio vzdy vypinam nez vyndam tatranku, a navic mlada s nim naposledy jela v patek, takze stalo bez provozu tri dny . Sakra, tohle me vubec netesi, myslite, ze by to mohlo byt slabsi baterkou? Ale mrazy zacaly az vcera vecer, a dva tydny zpatky teda byly podle me vetsi, nez prislo to otepleni, a auto startovalo v pohode, tak fakt nevim... A nechapu, proc se pri tom vzdy vynuluje palubak, shitka jedna...
Ze by slaba baterka? (viz. https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?p=41870#41870 ) Je fakt, ze to tocilo asi 10sec, nez motor naskocil.
Jenze, startuju bez zapnutych svetel, radio vzdy vypinam nez vyndam tatranku, a navic mlada s nim naposledy jela v patek, takze stalo bez provozu tri dny . Sakra, tohle me vubec netesi, myslite, ze by to mohlo byt slabsi baterkou? Ale mrazy zacaly az vcera vecer, a dva tydny zpatky teda byly podle me vetsi, nez prislo to otepleni, a auto startovalo v pohode, tak fakt nevim... A nechapu, proc se pri tom vzdy vynuluje palubak, shitka jedna...
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Tak to se mi jeste nestalo, auto mi ted stalo 2 dny na mrazu a natocilo se za 3s priblizne, sice tocilo pomalu, ale v pohode chytlo. Baterku mam starou asi mesic (Akuma 44Ah). Jinak bych rekl, ze ted ta zima byla asi nejvetsi, protoze to nechce jet, kdyz je to studene.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.