Tak to je na nic. Ale co už. Stejně sem dneska zjistil, že máme v pátek vánoční akcičku z práce, takže do mě budou padat piviska jak němci do krytu.JohnnyBOSS píše:Tak to dopoledne je snad ještě horší než ta Ochcávka Páč budu ve škole a Abus v práci...Hannibal píše:Dojet dojedu určitě, ale zatím to vypadá, že služební Ochcávkou a navíc dopoledne, což je na kokot...JohnnyBOSS píše: Psal jsem všem firmám z PV a okolí, jestli nechcou reklamní plochu na autě a vyšlo to Toš co no... Dobrý tři kila za měsic. Lepší jak drátem do oka Btw co ten pátek? dojedeš teda?
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
- Reklama
já koupil na aukru takovou sadu za 160korun myslim. má to být na zadní sklo a na boční zadní skla. je k tomu i ta stěrka, nožík návod atd. No a te folie je celkem dost. to zadní jsem jednou zkurvil a pravá boční taky a stejně mi to vyšlo, takže amerika:) No a práce... no ty boční jsou celkem vklidu až na ty šuliny na odklápění toho okna. ja jsem to řešil tak, že jsem tu folii v tom mistě řiznul rovně a vedle ni dal druhej dil. ale ty skla jsou rovny, takže to šlo. myslim obě ty bočni jsem dělal tak 3 hodinky necely. Ale to zadni jsem dělal jednou asi hodinu, ale nešlo to ani trochu, pač je vypouklý a ty bubliny odtama prostě nejdou dostat udajně se to ma lepit nějak po proužkách, tak nevim jak to pořešim
No byl užasnějm ale potřeboval jsem ho dozadu misto diry po stěračuFANDAK píše:Koukám ted že tam nemáš origo znak jak je na jedničkovým punte.
Copak nelíbil se ti
Vždit je tak nádhernej
Jinak koupil jsem si totok http://www.aukro.cz/show_item.php?item=272770428
Hlavně koukejte, jak jsem profesionalně přihodil sekundu před koncem
repráčky už jsou doma, a jsou mnohem hezčí než na fotce:) A hrajou jak stekly a úžasně čistě:) Už se těšim, až je namontuju. S Abusem jedem přišti teden na vrakač, tak si zkusim koupit ty kapsy do dveři i s dirama na ty repraky jak to mivaj GT a Sportingy. Pokud to teda nebude moc drahy... Pokud to nekoupim, tak asi udělam diru do tapecu, nebo bych je možna zkusil dat i do toho středovyho tunelu... Akorat nevim co to uděla, když ty repraky budou hrat vlastně každej na jinou stranu (od sebe) ??? Máte někdo zkušenosti? Myslim, že by to nemuselo hrát špatně, když do toho středovyho tunelu nacpu ještě nějakou izolační tkaninu:)
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: