MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Anduril
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
FANDAK píše:To je jako co ochranny kryt na prahy dveri
Napadá mě dost věcí.
Konkrétně jsem si objednal takovou hrubou samolepku
Na punto jsem totiz nasel akorat nerezove kryty prahu na miru. Ale nerez se mi nelibi. Cerne plastove jsem nenasel, tak aspon cerna samolepka.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty poklice, co tu dal Fandak, sorry kamo, ale privadis mi zvraceci stavy
Ježíš marjá já nepsal že se to mě líbí a že to doporučuji ale že jsem narazil na poklice když jsem projížděl web.
No a vým že je tady chtěl tak jsem sem dal odkazy at se koukne --- TOD VŠE
Ježíš marjá já nepsal že se to mě líbí a že to doporučuji ale že jsem narazil na poklice když jsem projížděl web.
No a vým že je tady chtěl tak jsem sem dal odkazy at se koukne --- TOD VŠE
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
Tak dneska proslo auto zase procesem oprav.
- vymena steracu - opet -- uz nikdy nekupuju levne sterace doufam, ze Valeo trochu vydrzi
- oprava vyhrivani zadniho skla, 3 prouzky byly prerusene
A vypada to, ze jsem konecne nasel zdroj hluku pri prejezdu nerovnosti - je to (doufam) operadlo zadniho sedadla. Mel jsem rozebranou zadni napravu a tam jsem nic nenasel, tak jsem se opet zameril na prostor kufru a ulozeni jednoho zadniho operadla - bylo nejake volne. Uprostred jsou obe operadla chyceny na osce v drzaku na podlaze kufru. Jedno operadlo melo toto ulozeni nejake volne a silne to rachotilo. Oska je ted obalena buzirkou a uz to nerachoti, uvidim, az vyjedu na cestu, jestli to k necemu bylo Jestli ne, tak uz nevim.
- vymena steracu - opet -- uz nikdy nekupuju levne sterace doufam, ze Valeo trochu vydrzi
- oprava vyhrivani zadniho skla, 3 prouzky byly prerusene
A vypada to, ze jsem konecne nasel zdroj hluku pri prejezdu nerovnosti - je to (doufam) operadlo zadniho sedadla. Mel jsem rozebranou zadni napravu a tam jsem nic nenasel, tak jsem se opet zameril na prostor kufru a ulozeni jednoho zadniho operadla - bylo nejake volne. Uprostred jsou obe operadla chyceny na osce v drzaku na podlaze kufru. Jedno operadlo melo toto ulozeni nejake volne a silne to rachotilo. Oska je ted obalena buzirkou a uz to nerachoti, uvidim, az vyjedu na cestu, jestli to k necemu bylo Jestli ne, tak uz nevim.
V elektro potrebach jsem koupil vodivy lak s obsahem grafitu za 90Kc, jeste jsem to nezkousel zapnout Tak nevim, jestli to vydrzi a nevypari se to
Meli budto vodivy lak se stribrem (ma mensi odpor, ale o kilo vetsi cenu) a nebo tenhle s grafitem - nicmene preruseni bylo velmi male, tak ten odpor by nemel vadit.
Spec. sadu jsem videl za nejake 4 kila, do toho bych sel, az kdyby lak nezabral
Btw kde koupit silentbloky na zadni napravu na Punto 2? Ptal jsem se v Auto kelly a tam je nemaji. V elitu jsem to taky nenasel.
Meli budto vodivy lak se stribrem (ma mensi odpor, ale o kilo vetsi cenu) a nebo tenhle s grafitem - nicmene preruseni bylo velmi male, tak ten odpor by nemel vadit.
Spec. sadu jsem videl za nejake 4 kila, do toho bych sel, az kdyby lak nezabral
Btw kde koupit silentbloky na zadni napravu na Punto 2? Ptal jsem se v Auto kelly a tam je nemaji. V elitu jsem to taky nenasel.
Tak dneska jsem konecne dal do poradku predni znak Fiat Puvodni zbytky jsem oskrabal, koupil za 40Kc na burze zalitou nalepku, oriznul stribrny lem z nalepky a modry prostredek s napisem fiat vlepil do puvodniho znaku, jako nove a za par kacek
Vyhrivani zadniho skla nicmene nefunguje - ty opravovane 3 pasky stale netopi Pristi vikend dalsi pokus. Nebo mate nekdo pozitivni zkusenosti s touto opravou??
Klepani taky nezmizelo, z toho uz jsem na prasky, nebot uz nevim, co to muze delat. Pristi vikend asi pujde ven cely zadek, sedadla, vse z kufru a zadni dvere taky rozeberu
Vyhrivani zadniho skla nicmene nefunguje - ty opravovane 3 pasky stale netopi Pristi vikend dalsi pokus. Nebo mate nekdo pozitivni zkusenosti s touto opravou??
Klepani taky nezmizelo, z toho uz jsem na prasky, nebot uz nevim, co to muze delat. Pristi vikend asi pujde ven cely zadek, sedadla, vse z kufru a zadni dvere taky rozeberu
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ja som tie silentbloky kupoval u miestneho predajcu, ktory vie objednat nd od f. Impergom, resp. Akron.
Kukni na http://www.pop-art.cz/WbaPrdDatailPageC ... PrdRc=8430
Kukni na http://www.pop-art.cz/WbaPrdDatailPageC ... PrdRc=8430
Punto MK2 1.2 8V ELX
Diky..
Btw nezlobi vam otevirani kufru od ridice? mi to nechce odskocit dvere ze zamku, takze kufr je odjisteny, ale nemuzu ho otevrit. Tak to seridim (upravim pozici zamku, pripadne pritahnu lanko), chvilu to funguje a pak zas nic...uz jsem to opravoval 3x a furt to neni ok
Btw nezlobi vam otevirani kufru od ridice? mi to nechce odskocit dvere ze zamku, takze kufr je odjisteny, ale nemuzu ho otevrit. Tak to seridim (upravim pozici zamku, pripadne pritahnu lanko), chvilu to funguje a pak zas nic...uz jsem to opravoval 3x a furt to neni ok