Uložení stabilizátoru 1,9 JTD???
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Uložení stabilizátoru 1,9 JTD???
Ahoj kolegové Multipláčci, prosím Vás, kdo z Vás měnil už uložení stabilizátoru? Na kolik to přišlo cirka a jak moc to bylo náročné?
Prý to je jen draho v kuse s tyčkou kolem 4500.-, nedá se tam vyměnit jen ten vymlácený silentblok????
Předem všem moc děkuji za zkušenosti a rady!!!!
Prý to je jen draho v kuse s tyčkou kolem 4500.-, nedá se tam vyměnit jen ten vymlácený silentblok????
Předem všem moc děkuji za zkušenosti a rady!!!!
- Reklama
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jsou z www.automalecek.cz a vyšly na necelých 500 Kč. Mám teda 1,6Bi, ale bude stejný i pro JTD, že jo.
1,6 16V BiPower
-
- Začátečník
silentbloky
...no akorát budeš muset rozřezat plechový "šálky" ve kterých gumy drží.Origo jsou zavařený proto pouze celý stabilizátor...
vivat MULINA !!
-
- Začátečník
stabilizátor
..soudím podle sebe.Já řezat musel.Možná v průběhu výroby ten stabilizátor nějak modifikovali...
vivat MULINA !!
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak já už to mám za sebou.
Nakonec moji mechanici vymysleli jinej způsob než řezat. Silentblok je uložen v takovém "domečku" který je ze dvou plechů (jakoby podlaha a střecha) a ty dva plechy jsou k sobě slisované dvouma matkama.
Kluci to vymysleli tak, že odvrtali tu rozlisovanou přírubu obou matek a tak domeček rozložili. Pak už se to jen prošroubovalo zpět a je to...
Nakonec moji mechanici vymysleli jinej způsob než řezat. Silentblok je uložen v takovém "domečku" který je ze dvou plechů (jakoby podlaha a střecha) a ty dva plechy jsou k sobě slisované dvouma matkama.
Kluci to vymysleli tak, že odvrtali tu rozlisovanou přírubu obou matek a tak domeček rozložili. Pak už se to jen prošroubovalo zpět a je to...