Jak píšu jinde (https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=619]), chcu, aby Panda 1.2i 4x4 Climbing brzo parkovala doma v garáži..... otázka je
KDE ji koupit (a následně servisovat) ???
(tj. u kterého autorizovaného prodejce Fiat - ať to nemám moc daleko do servisu, tak v úvahu připadají pouze kraje Zlínský, Olomoucký nebo Moravskoslezský .....)
Prodejci Fiat - ti dobří a kterým se radši vyhnout.
Moderátoři: peta.smolik, Globusman
- Reklama
Nordex
Ja jsem v Nordexu Havirov, tedy presneji v jejich autobazaru koupil ojetou Lancii Lybru a jsem zatim spokojeny. Pred prodejem mi vymenily rozvody a plynovou vzperu v kapote a vsechno OK, tak myslim, ze budou celkem solidni.
René
... dnes jsem byl v servisu menit rozvody a pretesnit viko ventilu na
Puntu II 1.2 44kw ...
... pristup k zakaznikovi byl super ... hned ve dverich kafe, caj nebo matonka
majitel osobne prisel potrast pravici a zas me nutil neco na piti ...
... po predani punte do dilny majitel dosel, ze mam prsklou poklicu na kole a jestli ji chci vymenit, ze je trochu odrenej zadni blatnik, jestli to taky nechcu spravit (vse samozrejme zaplatim ja)...
... kvuli kazde malickosti co nebyla v planu opravy se ptal, jestli to muze nechat vymenit vsechno ulazal co a jak ...
Pristup k zakaznikovi opravdu profi a ridi se heslem "nas zakaznik nas pan"
Tenhle servis Fiat muzu vrele doporucit!
Jo a je to Autocentrum u Labute, Svitavka, kousek od Boskovic
... zkusenosti z jinych dvou servisu se nedaji vubec srovnat, zakaznika vubec nepotrebuji a opravy se natahly z nekolika hodin na nekolik dnu...
Takze priste zas do labute ikdyz mam v okoli 3 servise tech 75km za to fakt stalo
Puntu II 1.2 44kw ...
... pristup k zakaznikovi byl super ... hned ve dverich kafe, caj nebo matonka
majitel osobne prisel potrast pravici a zas me nutil neco na piti ...
... po predani punte do dilny majitel dosel, ze mam prsklou poklicu na kole a jestli ji chci vymenit, ze je trochu odrenej zadni blatnik, jestli to taky nechcu spravit (vse samozrejme zaplatim ja)...
... kvuli kazde malickosti co nebyla v planu opravy se ptal, jestli to muze nechat vymenit vsechno ulazal co a jak ...
Pristup k zakaznikovi opravdu profi a ridi se heslem "nas zakaznik nas pan"
Tenhle servis Fiat muzu vrele doporucit!
Jo a je to Autocentrum u Labute, Svitavka, kousek od Boskovic
... zkusenosti z jinych dvou servisu se nedaji vubec srovnat, zakaznika vubec nepotrebuji a opravy se natahly z nekolika hodin na nekolik dnu...
Takze priste zas do labute ikdyz mam v okoli 3 servise tech 75km za to fakt stalo
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...