DISKUZE -Autožárovky:typy,obyč,s imitaci xenonu; Zadní...
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím toho prozatím rozebrat co nejmíň a propláchnout kapalinou na kontakty co mě dal v práci kolega elektornik. (oživila i jojstick na mobilu Pokud to nepomůže, tak to rozeberu celé. Mám na Punto knížku z edice "Jak na to" stála mě 600,- tak snad to tam bude popsané. Totiž mě to nefunguje ani když ty dálky několikrát zapnu a vypnu, vždy se potkávací zhasnou...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
- Kontaktovat uživatele:
Servisní manual tady mám (nějakej workshop) na CD, potom naskenovanou uživatelskou příručku v SK language, (vše od hochů tady z fóra) a potom se dá koupit ta knížka, ale stojí jak jsem psal nahoře kolem 600,-...ale je tam například podrobně popsaná komplet výměna rozvodů, brzd atd...Anduril píše:Taky by me zajimalo, jak se to da rozebrat, aniz bych neco znicil.
Servisni manual sezenu kde, prosim?
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím to pohledat a večer to někam upnu, ale když pohledáš, tak by to tady určitě někde mělo být, mám to myslím taky odtud...(Jinak jsme tímto asi už hodně přesáhli téma "imitace xenonů"...)
- Kontaktovat uživatele:
já mám v přířučce pro majitele napsáno osvětlení SPZ - žárovka w5w sufitka, tznmená ta širokáArrow79 píše:FetesBrod link co si dal, su ziarovky na osvetlenie interieru
http://www.xenon-lights.sk/index.php?ma ... cts_id=147
Dik. Nemohl bys tu napsat, jak se dostanu k tomu modulu pacek, ktere je pak treba osetrit? a taky jak je vycistit nebo co je treba udelat Obcas mi ty svetla taky blbnou, o vikendu budou probihat nejake opravy, tak bych se na to taky mrknul.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Takže bando čtu to tady a jenom musím doporučit LEDDIODY jak do interieru tak i na SPZ.
Mám v interieru i v SPZ čtiřleddiodovou žárovku a supr svítí to jako prase
Až budu mít čas tak to nafotím.
Ale nakonec jedna chybička v těch LEDKACH je že málo vydržej mě vydržely půl roku a ted jsem je zase měnil a projevuje se to že začne blikat a potom už vůbec nesvítí
Ale nakonec jedna chybička v těch LEDKACH je že málo vydržej mě vydržely půl roku a ted jsem je zase měnil a projevuje se to že začne blikat a potom už vůbec nesvítí
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
právě se dohadujem, co je za žárovky na tu SPZ. Nechceš se podělit o to, jakou diodu si tam koupil, co stála, kde si kupovalFANDAK píše:Takže bando čtu to tady a jenom musím doporučit LEDDIODY jak do interieru tak i na SPZ.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Já tam mám v osvětlení SPZ žárovku typu A co je tady psaná v manuálu ta co se vusunutím demontuje a nasunutím montuje.
A žárovka typu C (sulfitka) je v osvětlení iterieru.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to FANDAK: s tema diodama v interieru...-diody vseobecne nemaji rady kdyz pri startovani sviti...staci parkrat a odejde to kvuli nejakym vybojum...ale delaji se uz aji s nejakou ochranou..jak dlouha je ta sufitkova zarovka C10W do interieru? jsou totiz tri delky.. tusim 31 , 38 41 mm...dneska sem se do toho svetla chtel dostat a po chvili nadavani jsem to vzdal...
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tech 31 to asi nebude ale jinak nevim proste jsem to koupil a povedlo se.Kdyžtak to jde trochu přihnout na sulfitce.
A to rozebírání je fakt vejmrd, myslel jsem že snad porodím
Chce to trpělivost a šikovně zapáčit
A to rozebírání je fakt vejmrd, myslel jsem že snad porodím
Chce to trpělivost a šikovně zapáčit