Mimochodem, jsme vcera zase byli v IKEA, spolubydla kupoval postel, rost, police, POANG a dalsi blbustky, no, postel byla zabalena do tri krabic, z toho jedna mela na delku 200cm, resenim bylo sklopit operadla bez sklopeni sedaku a predni sedadlo spolujezdce dat do polohy skorolezmo, zel jsem neprisel na to, jak sundat operku hlavy na prednim sedadle . Ale i tak se vsecko veslo, i dva baliky 1.5l mineralek a 8 tasek s nakupem z Tesca . To asi prejmenuju na ministehovak
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
a ted me to trkloooooooo.... vite co to je ?
prece kapota zespod podle toho jak je vyrezana (a prekryta tim "flicem", tak jak se tam drzi teplo) ... to je ftipny.
to jsem chytra co ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:a ted me to trkloooooooo.... vite co to je ?
prece kapota zespod podle toho jak je vyrezana (a prekryta tim "flicem", tak jak se tam drzi teplo) ... to je ftipny.
to jsem chytra co ?
Blik
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Damy a panove, prisla mi nabidka...docela me chyta slina na vymenu za meho Sportinga...
Dobrý den,
zasílám Vám slíbené fotografie mého vozidla Fiat Punto 1.8 HGT.Jedná se o třídveřový model,rok výroby 12/1999,v provozu v roce 2000.Najeto +- 89000km
V současné době s vozidlem jezdí přítelkyně.Jak jsem Vám již napsal,prodej není z důvodu stavu nebo nějaké závady na vozidle,ale z důvodu síly motoru tudíž velikosti obsahu.Motor jezdí velmi dobře,ale to Vy asi sám dobře víte.Auto je pravidelně garážované a servisované.Má nové pneumatiky a brzdy.
Výbava : 4 airbag ,centrál na DO,imobilizer,abs,servo CITY,klimatizace,elektrická okna a zrcátka,Systém TCT protiskluz,přední mhovky,originál radio Blaupunkt + CD changer 5cd,originál repro soustava 6 repro + orig.subwofer a zesilovač,navigační systém GPRS,sportovní tříramenný volant výškově nastavitelný,sportovní sedačky výškově nastavitelné,4 opěrky hlav,originál laděný výfuk,originál elektrony 15´.
Pokud budete chtít ještě nějaké informace,rád Vám je sdělím.
S pozdravem S.A.
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Jednoznacne plusy:
VYKON (ten mi v mnoha chvilich u meho auta chybi , ale ziju s tim)
Mene kilometru
central na dalkove, original ladak
Originalni a zrejme plne funkcni radio (mohu prodat)
Jednoznacne minusy:
prece jen sve auto uz znam a tak nejak jsem si ho i servisem vypiplal (vymena vsech kapalin, kladky+rozvodaku atd..)
vysoke povinne ruceni
spotreba ve meste?
achjo....
Mazda2 1.3 TE '08