DISKUZE -Autožárovky:typy,obyč,s imitaci xenonu; Zadní...
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
asi to fakt zmenili u 2b, protoze mi to obcas taky svitilo, tak jsem se furt lital divat dozadu (tam vse v poradku), protoze technik ve fiatu taky kontroloval jen zadni svetla. Ale chyba byla v prednich svetlech, spatny kontakt. Ted uz je kontakt ok a kontrolka uz je v pohode.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Prosimtě nevíš konkrétně o jakej špatnej kontakt šlo? Ted mi pomuze kazda radaAnduril píše:asi to fakt zmenili u 2b, protoze mi to obcas taky svitilo, tak jsem se furt lital divat dozadu (tam vse v poradku), protoze technik ve fiatu taky kontroloval jen zadni svetla. Ale chyba byla v prednich svetlech, spatny kontakt. Ted uz je kontakt ok a kontrolka uz je v pohode.
Slo o levou predni zarovku, ktera je v takove te kapce pod dalkovym reflektorem (obrysove svetlo?). Obcas svitila, obcas ne (a proto pak ta kontrolka). Bylo treba trochu obrousit kontakty te zarovky.
Obavam se, ze to ale nebude tvuj problem
Obavam se, ze to ale nebude tvuj problem
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Mě to dělá přesně taky stejně.Arrow79 píše:Vyber jednu parkovacku z predneho svetla Iba ak by to teda zmenili v MK2b... ale ja napr. ked dam dopredu LEDky namiesto parkovaciek, tak mi kontrolka svieti.
Tak jsem dal místo ledek philipsy modré parkovačky a jsou to žárovky a dobrý.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
Dneska jsem taky jeste opravoval zarovky, protoze kontrolka se obcas rozsvitila. Chyba byla v zadnich svetlech - brzdove zarovky byly nejake pricmoudle, tak jsem je vymenil (kontrolka se rozsvicela pri brzdeni). Dale byla chyba u zadni mlhovky - spatny kontakt (plisek pod uchycenim zarovky) - kontrolka chyby svetel svitila i pri vypnute mlhovce porad a nechtela zhasnout. Porad mi jeste zlobi predni obrysovka, obcas proste nesviti, ale uz to kaslu, nevim, cim to je - urcite kontakt (staci poklepat na svetlo, aby se rozsvitila), ale nevim kde.wercecko píše:Dneska 2 hodiny práce, všechny žárovky vyměněný (krom Phillipsů), všechny kontakty a svorky přitažený, prostříkaný kontaktolem, očištěný, některý lehce zbroušený.. Co myslíte že se změnilo? ehm nic... Točí mě jako dost ! Asi té kontrolce zatnu tipec
Eh, tak s kontrolkou jsem to prechvalil, obcas si blikne pri brzdeni, ja uz fakt nevim..
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Odpojit a ještě jednou odpojit a ty inženýry talianský zabíd za takovoudle debilovinu.
To se mám na co teda připravit až mi to začne jak koukám ale já na to nervy nebudu mýt---kontrolka pude prostě do háje.
To se mám na co teda připravit až mi to začne jak koukám ale já na to nervy nebudu mýt---kontrolka pude prostě do háje.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Neshořely, mám je z aukra v MKII už asi tři měsíce a v pohodě, svítěj slušně ale zdá se že jsou víc háklivé na čistotu světlometu, se mě zdá...jirka píše:njn, ale na aukru jsou 100W, nevím jestli by to dali usměrňovací diody na altíku. Nejspíše by ale shořely
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám, zatím nic. Ono totiž když se tam dají tyhle sragory za pár kaček v 55W, tak asi opravdu za deště v noci toho moc neuvidíš. Kontroloval jsem i kabel který žárovku napájí a zatím nějak netvrdne, na nic jsem nepřišel, takže zatím teda dobrý...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...