Semo píše:Neviete náhodou, či majú diesle hrubšie stabilizátory a či apsujú aj na 55?
pasuje !!!
Super... A kto má nejaké nazvyš?
Skús Auto-k alebo Delta auto ---v Košiciach---adr.prevádzky:Trieda SNP 104 /vchod z Bardejovskej/TJ SPOJE
Možno niečo budú mať rozoberajú vraky a predávajú
Skús Auto-k alebo Delta auto ---v Košiciach---adr.prevádzky:Trieda SNP 104 /vchod z Bardejovskej/TJ SPOJE
Možno niečo budú mať rozoberajú vraky a predávajú
na na svojim 1.1 6-ti kvrdlák mám jenom přední staboš, zadní nee. Když tam mám sportovni podvozek, mužu tam dat i ten staboš co bejvá na těch 60kách? nebo mam jit do toho širšího průměru z nafty?
JohnnyBOSS píše:na na svojim 1.1 6-ti kvrdlák mám jenom přední staboš, zadní nee. Když tam mám sportovni podvozek, mužu tam dat i ten staboš co bejvá na těch 60kách? nebo mam jit do toho širšího průměru z nafty?
No treba pozrieť, že kde je ten stabilizátor uchytený.. ak to nie je na tlmičoch, tak by neaml byť problém so športovým podvozkom... Ja som ešte nepozeral, že ako to je riešené...
Zadní stabilizátor je na Puntu mk1 uchycen přes 3 šrouby přímo do ramene zadní nápravy (pokud ho tam nemáte, díry by měly být na všech už od výroby)..
Každému kdo má rád zatáčky a řízení vůbec jako já, bych doporučoval ho tam mít..
Sice vlastně ani nevim jaký to je ho tam nemít, ale já si na svém 16v měnil zadní za silnější z Punta GT (stejný jako u dieselů) a už i to je znát
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
5-ko píše:No popísali tu jednotkári kadečo. Dvojkové Punto stabilizátor má. Ja mám na ňom vytlčené silentbloky. Kde sa dajú objednať a tak podobne... popr. cena