HELP - Mlžení oken
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
Uvažuju o výměně radiátoru topení, protože teče, k dodání jsou ale dva typy: VALEO a MAGNETTI MARELLI.. jak poznám, jakej je v autě? Dřív než to rozdělám? Nebo tam pasují oba? Díky za radu..
Punto 55S, 97, 3 dv.
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
Nepasujú !!!!!!!!!!!!!!!!Milsn píše:Uvažuju o výměně radiátoru topení, protože teče, k dodání jsou ale dva typy: VALEO a MAGNETTI MARELLI.. jak poznám, jakej je v autě? Dřív než to rozdělám? Nebo tam pasují oba? Díky za radu..
Sú tam dvaja výrobcovia Valeo a Boreli a do Boreli ide radiator Magneti mareli!!!!!! Kukni na obal kúrena čo je na nom napísané.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Nie som si uplne istý ale Valeo bolo z klimou a Boreli bez ale 100%no neviemArrow79 píše:tak v tom pripade su idioti. Naco robit veci 300x inak?majco píše:Nepasujú !!!!!!!!!!!!!!!!
Sú tam dvaja výrobcovia Valeo a Boreli a do Boreli ide radiator Magneti mareli!!!!!! Kukni na obal kúrena čo je na nom napísané.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Díky ;-)
Ahoj všem puňťákům,tak jsme vyzkoušela také ten přípravek do chladícího systému a paráda!!Žádné rosení a mlžení už u nás neexistuje,fakt paráda Teď mám v autě malé soukromé teplíčko - sauničku
Fiat Punto 1,2i r.1995
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
Re: HELP - Mlžení oken
Ahoj, zrovna jsem nedávno koupil Punťu1 S55 pro syna, trochu se v tom hrabu a hledám kde , co , jak a taky tu pročítám Vaše dotazy a rady.
Taky se v tom strašně mlží okna a tak jsem to jako v jiných autech vyhodnotil na pylový filtr, našel jsem ho asi po dvou dnech čtení na netu ) je tam ale úplně krásně čisťoučký, topení jsem nekontoloval ale zjistil jsem jednu věc, po sundání plastu pod stěrači, jsem našel v tom prostoru spoustu bordelu, listí, jehličí a špíny, tento sajrajt ucpal dolů vedoucí dvě díry, ta na řidičově straně je trochu pod motorkem, ty díry jsou tak 3cm v průměru a vedou pod auto, když jsem to prošťouchl dole se objevila pěkná hromádka, až se počasí umoudří ještě ten prostor vypláchnu vodou a myslím, že by to mohlo pomoci, protože ten bordel byl pěkně vlhoučký a voda která se tam dostavala odtékala asi jen stěží
Doufám, že to někomu pomůže
Taky se v tom strašně mlží okna a tak jsem to jako v jiných autech vyhodnotil na pylový filtr, našel jsem ho asi po dvou dnech čtení na netu ) je tam ale úplně krásně čisťoučký, topení jsem nekontoloval ale zjistil jsem jednu věc, po sundání plastu pod stěrači, jsem našel v tom prostoru spoustu bordelu, listí, jehličí a špíny, tento sajrajt ucpal dolů vedoucí dvě díry, ta na řidičově straně je trochu pod motorkem, ty díry jsou tak 3cm v průměru a vedou pod auto, když jsem to prošťouchl dole se objevila pěkná hromádka, až se počasí umoudří ještě ten prostor vypláchnu vodou a myslím, že by to mohlo pomoci, protože ten bordel byl pěkně vlhoučký a voda která se tam dostavala odtékala asi jen stěží
Doufám, že to někomu pomůže