MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Icko
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Jo souhlas taky to jde bez prahů když není někdo vysloveně blázen do tuningu.
Když už prahy tak k tomu musí být ůměrně i to ostatní.
Jo a kola to nemusím vůbec debatovat vždyt KOLA DĚLAJ AUTO
Když už prahy tak k tomu musí být ůměrně i to ostatní.
Jo a kola to nemusím vůbec debatovat vždyt KOLA DĚLAJ AUTO
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
to katy...
uz sa zacalo, ale vsetko to pojde velmi pomaly, vzdy podla financnej situacie...zatial sa snazim opravit vsetko, co este nie je ok. Od kedy som ho kupil pribudli folie, nejaka hudba (ovaly , zosik, radio), do jari by som chcel, aby bolo znizene, chystam sa zahladit listy na naraznikoch a dat to streknut, dat prec listy z dveri, pohrat sa s interierom...To vyzera tak realne, kolesa asi az nejak cez leto, ked bude viac peniazkov, zatial som len student, co brigaduje popri skole a z toho sa vela neda naraz.
No nad tymi prahmi som aj rozmyslal, ale viac sa mi to paci bez nich, mozno nazivo to bude ine a nejake uplne decent by tam sli.
uz sa zacalo, ale vsetko to pojde velmi pomaly, vzdy podla financnej situacie...zatial sa snazim opravit vsetko, co este nie je ok. Od kedy som ho kupil pribudli folie, nejaka hudba (ovaly , zosik, radio), do jari by som chcel, aby bolo znizene, chystam sa zahladit listy na naraznikoch a dat to streknut, dat prec listy z dveri, pohrat sa s interierom...To vyzera tak realne, kolesa asi az nejak cez leto, ked bude viac peniazkov, zatial som len student, co brigaduje popri skole a z toho sa vela neda naraz.
No nad tymi prahmi som aj rozmyslal, ale viac sa mi to paci bez nich, mozno nazivo to bude ine a nejake uplne decent by tam sli.
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak aspon to pekne nalakovat i zespod, pac ted koukam, ze mi to tam rusi ta cerna spodni linieJohnnyBOSS píše:Proč máte všichni v hlavě zafixovaný, že by to auto muselo nutně mít nějaký prahy? Dyť je to pěkný i bez nich, tak co:)
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
majki píše:Tak pak aspon to pekne nalakovat i zespod, pac ted koukam, ze mi to tam rusi ta cerna spodni linieJohnnyBOSS píše:Proč máte všichni v hlavě zafixovaný, že by to auto muselo nutně mít nějaký prahy? Dyť je to pěkný i bez nich, tak co:)
No nalakovat to pujde, ale neni to hladký, takže by to asi teda chtělo ještě kitnout a zahladit:)
katy bodaj by take kola boli, ale neviem, ci na nieco take nasporim, tu je link http://www.sinisterwheel.com/wheels.php , skadial som vzal obrazok...