Dik za tip, Jendo, ale uffff ta cena a navic vzhledove nic moc
Haniball: no to uz jsem vsecky tyhle videl a nejak moc me neoslovily .. asi jsu moc narocnej
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Ondraus píše:Katy: Jo, jo. Ten obrázek jsi sem dávala ty. Jinak jsem to teda vše zapojil až na anděli. Je k nim přiřazenej konektor, ale k mému udivu má čtyři zástrčky a ten druhej puntovej do kterýho má přijít je trojkovej... Jak jste to vyřešili???
co ze tam mas? co to mas za typ svetel fk dvoudilne nebo sonary jednodilne? jestli sonary jak ja a katy tak ti ze svetel vede cerveny a cerny dratek na krozky a ty same od tech vnitrnich parkovecek bez zarovky, pak tam je konektor h4 na potkavaci a dalkove a pak na blinkry? jestli mas neco jinyho vyfot, posli
jestli ze ma 4 konektory je jasne ze ma dvoudilna FK, jako ja. se zapojenim, ale neni zadny vyrazny problem proste si koupis 16konektoru (8samic a 8 samcu) udelas si nekolik barevnych dratku,aby si je pak dobre rozeznal, pak si samo urcis kterej konektor ja na jaky svetla a das to do kupy, prace na 15minut no stress
Katy píše:jj, je to ten prodejce ale dobre jednadni !!!
Tyhle by mely pasovat, v tmavych je ma i clen Froger a prodavaji se i na ebay.
Zrovna tento typ - jaký je na aukru dlouho hledám ,ale na ebay.com i .de to nějak nemůžu najít Celkem by mě zajímala cena tam...určitě by to vyšlo levněji