MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Icko

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

icko
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Icko

Příspěvek od icko »

Takze ahojte...kupil som si konecne svoje vysnivane Punto...Je to sice klasicka 1,1tka vo vybave S, ale mam z neho obrovsku radost...Postupne budu pribudat decentne upravy, zo zaciatku si chcem hlavne sprijemnit pocit v interieri, neskor kola a sportove pruziny... Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Reklama

mauglibn
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mauglibn »

vitaj aj ty... dalsi SK puntik... :D tak tak... co tam po tom jak to vyzera... hlavne ze ty sa pohodlne vezies... ale casom treba cosi... :lol: :wink:
new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
standor
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

Tak určitě by sa hodila prístrojovka s otáčkomerom,a stabilizátory podvozku.Čierne polepy na stlpky medzi dverami, dajů sa zohnať vo Fiatě.Vymeniť náplně, filtre a samozrejme Alu kola.Možno vykuchať KAT svody z 1,2 /75PS ak nie priamo Supersprint.Taktiež sa dá zohnať 6stupňová prevodovka, z 1,1 do r.99 super "krátká" a zo sportingu alebo Stila zo stálým prevodom 4,017."lepšia". :lol:
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Jakej je rozdíl mezi svodama 1,2 60 a 1,2 75?
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
standor
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

Rozdíl mezi svody 75 a 60PS.Dvě trubky co vedou od motoru se potkávají ještě tak o 15cm dál.55ka kterou má on ,má jednu hrubší trubku od té "litiny".směrem ke Katu. :idea:
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Díky za vysvětlení :D
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
icko
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od icko »

No naplne a filtre uz mam vsetky nachystane, v najblizsej dobe to vymenim, tento tyzden sa budu robit folie...pristrojovka, central, mozno el. okna priebezne, ako sa podari zohnat diely z vrakoviska...al. kola asi az na jar, teraz na to nie su peniaze a aj tak ide zima...zatial len pozeram, ake by sa mi hodili a rozhodujem sa medzi 14" a 15"...aby 1,1 nebola moc leniva na tych 15tkach...Co sa tyka motoru neplanujem ziadne upravy, mam to z 90% len na jazdenie do mesta a radsej uprednostnujem nizsu spotrebu, ako vyssi vykon...Predtym som mal fiat 127 1300sport - 75HP, auto malo 700kg...s tym som sa vyblaznil :D , uz mi stacilo.

Co ma zaujala je ta 6q prevodovka...1,1 ich ale asi bolo malo nie?
standor
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

No nad tím Fiátkem 127 sport 1300 bych zabrečel.Měl jsem ho 11roků.Teď mi stojí na dvorku bez motoru který jsem prodal před prázdninama.Byl už holt tak rezavý že to nemělu cenu opravovat.Brátr měl taky ten samý a UKRADLI mu ho před dvěma měsíci když jsme byli na dovolené :cry: Napíšu tady ale něco co možná Puňťáci věřit nebudou :?:
TA 20 ROKŮ STARÁ KRABICE NA ROZJEZD TAK NATRHLA PRDELE I SPORTINGŮM 1,2 16V Z ROKU 2001 I 85PS R.97 ,že by možná ti z vás, co ty modely tady mají z toho bylo hodně špatných. 8)
5 let jsme ty auta měli současně já i bratr.A ještě jeden poznatek-starý sporting ujede celkem o dost i tomu novému,teda mkII . Obrázek Obrázek
icko
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od icko »

Ja som to auto miloval...A hambili sa nielen sporting punta, ale nahanal som BMW, 1,6 - 2,0 oktavia bez sance atd atd atd...gumovala este 3jka :D Spotreba s dvojitym weberom 13l v meste s lahkou nohou...ale uz nastastie je to za mnou a idem vsetku svoju lasku venovat nenarocnemu Puntu, ktore mam este aj na plyn, tak sa vozim skoro zadarmo.
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

a ktery svody jsou tedy lepsi z ty 75 ?ky ... ty sporting ty litali no kamarad to taky mel pak to rozebral melo to katastroficky technicky stav. :(
icko
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od icko »

Tak som si sadol za PC a trosku som sa pohral s obrazkom mojho punta...toto je moja predstava, ako by malo a snad aj coskoro bude vyzerat. Co vy na to???

predtym http://image-upload.cz-warez.info/image ... G_0268.JPG

potom http://image-upload.cz-warez.info/image ... resize.jpg
Ondraus
Fiaťák

Příspěvek od Ondraus »

No nádhera. Plány vypadají velmi dobře - decent, neagresivní, paráda. Pokuď ti to vyjde, tak rozhodně puntům tvé auto žádnou ostudu dělat nebude!!!
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

no parada.... tak doufam ze se povede !
kdy se ma zacit ? :D
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
PulMiloš
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PulMiloš »

Ještě světla a prahy :-)
Blue motocar PuntoFabia :lol: - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
vb007
Fiaťák

Příspěvek od vb007 »

Servus Nitran, tie kolesa su paradne len kde ich zohnat :lol:
Punto MK1, S 55, 1.1
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“