DEAD LOCK
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
milan333 píše:Mám Stila dvě, ale netuším co je to dead lock
Tak toto zařízení by mnělo odpojit táhla ve dveřích používám to při parkování,fůnkce se aktivuje dvojím zmáčknutím tlačítka zamknuti .další ovládací prvek je ve dveřích u řídiče je to kolébkový přepínač který je pod tlačítky ovládání oken
Přesná citace:jde o bezpečnostní zařízení,které brání fungování:vnitřních klik a zamykacích koliku vozu
Je to vše popsáno v manuálu dá se stáhnout zde
http://www.gfx-mediendesign.de/forum_at ... oMW_cz.pdf
Jo už jsem si to našel v návodu, nevěděl jsem, žo to tam vůbec je. Zkoušel jsem to u 5dv. rv.2005 a taky mi to nechodí. U 3dv. rv.2002 to maká normálně, možná to bude někde v nastavení nebo to bude tím, že jedno je Dynamic a druhé Active ???? Zeptám se na garančce.Dík
Stilo 115 JTD 5dv
Stilo 115 JTD 3dv
Stilo 115 JTD 3dv
Mám také problém s dead lockem. Auto je 7/2005. Přišel jsem na to náhodou. Celou tu dobu mačkám jak debil dálkáč, sleduju kolikrát to lupne a kolikrát blikne. Z venku je vše ok, ovšem kliky se neodpojí. Nejhorší je to, že jsem tomu věřil a spoléhal se na tuto fci. Už jsem to v servise nahlásil jako nefunkční. Když jsem auto kupoval, tak ta funkce byla označená jako standart, je to popsáno v návodu atd.(viz. letáčky atd.). Zatím zjišťují proč to nefunguje.
STILO MW 1,4 FAMILY, od 06/2008 i SEDICI 1,6, Emotion 4x4
-
- Začátečník
Stilo 1.6 MW Active DeadLock
V mém MW - koupeno 2004 Dead Lock funguje a problém jsem dosud neměl. Akorát bych se chtěl zeptat jestli u všech Stilo mají po zamknutí - resp. odemknutí blikat blinkry. Mě to tedy neblikalo nikdy, jen chci vědět jestli je to chyba nebo ne?
Díky
Díky
Re: Stilo 1.6 MW Active DeadLock
Melo by to jit aktivovat pres examiner. Akorat tusim byl tam nejaky problem pokud byl v aute alarm.Jape píše:V mém MW - koupeno 2004 Dead Lock funguje a problém jsem dosud neměl. Akorát bych se chtěl zeptat jestli u všech Stilo mají po zamknutí - resp. odemknutí blikat blinkry. Mě to tedy neblikalo nikdy, jen chci vědět jestli je to chyba nebo ne?
Díky
-
- Znalec