jo, u tech MK1 . jsem si ani nevsimlaVencapunto píše:Akorát se tam sekli s tim rokem výroby
ale my vime..
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
to bylo asi ode me )Ondraus píše:Tak už jsem konečně také majitelem předních angel eyes. Jen mě zajímá. Co je to za ty malý blbosti na vnitřní straně světel? Není v nich žádná žárovka... A potom ještě jeden dotaz. Jakou žárovku do blinkrů? Díky moc. Zároveň bych se ještě poptal, kde by se dal ješte sehnat popis toho co je na světlech co. Bylo to na stránce sedm, ale nyný bez obrázku...
co ze tam mas? co to mas za typ svetel fk dvoudilne nebo sonary jednodilne? jestli sonary jak ja a katy tak ti ze svetel vede cerveny a cerny dratek na krozky a ty same od tech vnitrnich parkovecek bez zarovky, pak tam je konektor h4 na potkavaci a dalkove a pak na blinkry? jestli mas neco jinyho vyfot, posliOndraus píše:Katy: Jo, jo. Ten obrázek jsi sem dávala ty. Jinak jsem to teda vše zapojil až na anděli. Je k nim přiřazenej konektor, ale k mému udivu má čtyři zástrčky a ten druhej puntovej do kterýho má přijít je trojkovej... Jak jste to vyřešili???
majki píše:Lidi, kdyz narazite na zadni LED s tmavym pozadim pro tridver mk2a, tak mi dejte vedet...nikde nemuzu nic takoveho najit
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |