Dostal jsem nabídku koupit všechny ty díly k montáži posilovače řízení na mýho puntíka za 2000kč. Otázka zní-jaký všechny díly potřebuju, když mam puntu bez posilovače?? Jak moc náročná je ta výměna těch dílů??? Je to dobrá cena ty 2litry?? Prej je vše 100% funkční a nic neteče. Musí se dát i jiná náprava?? A jaky ještě díly tam jsou? vim o servomotoru, nějaky ty hadičky a jakási nádobka... Poraďte prosim, možná to bude zajímat víc lidí
Jinak doufám, že to tady nebylo. Hledal jsem "posilovač" a nic co by mě zajímalo jsem nenašel:) diky
tezko rict nvm jak to tam vypada..ale servomotor jasnej...musi mit ale spojeni s klikou...tzn. remenem..pochybuju ze bude na el. a pak asi budes vymenit vlastne cely to hrebenovy rizeni za rizeni s posilovacem... jen spekuluju mozna je to jednoduchy
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
znamy mam, celej Prostějovskej Fiat je mojeho stryca Dneska jsem to byl zjištovat a zároveň se obědnat na tu výměnu podvozku, kterej mi dneska přišel:) No a ten posilovač mi vymluvili. Prej to pak houby pojede, bude to žrat a navic nikdo nic takovyho nikdy nedělal... Tak nevim, ja jsem to nechtěl pro sebe, ale máti strašně kušní, že nemuže otočit volantem, když si nahodou někdy puči moje auto...
je to pravda zdroj tlakoveho oleje pro posilovac bude napojen na klikovku tudiz odebirat vykon a navic se ztrati cit v rizeni...aspon ve fotrikovo fabce mi rizeni prijde takovy nicnerikajici....ale zase s tim jde otocit prstem na miste...zalezi na priritach rozhodnout se musis sam
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
No jak říkám, moje priorita byla, aby mama přestala nadávat, že s tim autem nejde jezdit, že neotoči volantem Jinak ja s tim problem nemám, akorat mě trapi, že do plnyho rejdu musim hrozně mockrát otočit volantem, s tim bych chtěl něco udělat už kvuli sobě...
No oproti fabce se servo v puntu nedá srovnat.U fabky je až moc citlivý,protože je elektronický.U punta je tak akorát a máš auto i ve větších rychlostech pořár pevně v ruce.Myslim že inženýři udělaly ideální kompromis.
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird