MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - Majki 2 - ted Mazda 2
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No, ak som si dobre pozrel schemy, tak original subik je zapojeny prave z kablov zadnych reprakov, je tam priechodka v jednom bode, viac sa tomu mozem povenovat najskor v nedelu vecer. Inak, neviem ako bude ten subik hrat s tym Pioneerom, je dost mozne, ze bude prebasovany a nebude stihat.. osobne by som asi potom odporucal natiahnut kabel napriamo zo subika do vystupu na sub v pioneery.. to este prebehnem v schemach.
Inak, ak nechces o tie zadne prist, nastav si fader dopredu, tak ci tak pri sile tych prednych tie zadne dopredu ani nepocujes a zadne budu hrat do usi ludom, ktori budu sediet vzadu..
Fandak, tvoja otazka ohladom velkej audio zmeny pri pouziti Pioneera je Vsak ved uvidis, resp. budes pocut.. ja som tiez nechapal, ked som Pioneera zapojil na seriove repro.. Pioneer je proste
Inak, ak nechces o tie zadne prist, nastav si fader dopredu, tak ci tak pri sile tych prednych tie zadne dopredu ani nepocujes a zadne budu hrat do usi ludom, ktori budu sediet vzadu..
Fandak, tvoja otazka ohladom velkej audio zmeny pri pouziti Pioneera je Vsak ved uvidis, resp. budes pocut.. ja som tiez nechapal, ked som Pioneera zapojil na seriove repro.. Pioneer je proste
Punto MK2 1.2 8V ELX
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Arrow, ked by si bol tak hodny a pozrel si pak tie schematka, pretoze ked uz tam ten subbik mam, tak by som on ho nechcel prijst, no nie? Ked uz tam je, nech len hra.
Ale ked furt Fandak rozmysla nad tym Pioneerom, Fandaku, kdyz jsem jel na rozkos (a to jsem jeste NEVEDEL, ze mi ten subbik nehraje!!!), tak ty predni repro delaly takovy projev, ze jsem si myslel, ze ten subbik zapojenej je! Takze rozdil je fakt very big. Aspon dle meho usniho pruzkumu . Normalne uvazuju, ze si dozadu dam ty dva predni, co mi wercecko poslal (dostal jsem od nej pet repro, dva predni vyskace, dva predni do dveri a jeden zadni, puvodne ty dva predni do dveri mely jit do mamineho mk2b, ale asi to bude potom vsechno jinak )
No a v dosledku by mna Arrow zaujimalo, ci urobil dakde servis chybu (ze subbik nehra), ale sa moze servis vyhovorit na to, ze do Pioneera nebol ten subbik dakde zapojit...nech viem argumentovat. Vdakaaaa
Ale ked furt Fandak rozmysla nad tym Pioneerom, Fandaku, kdyz jsem jel na rozkos (a to jsem jeste NEVEDEL, ze mi ten subbik nehraje!!!), tak ty predni repro delaly takovy projev, ze jsem si myslel, ze ten subbik zapojenej je! Takze rozdil je fakt very big. Aspon dle meho usniho pruzkumu . Normalne uvazuju, ze si dozadu dam ty dva predni, co mi wercecko poslal (dostal jsem od nej pet repro, dva predni vyskace, dva predni do dveri a jeden zadni, puvodne ty dva predni do dveri mely jit do mamineho mk2b, ale asi to bude potom vsechno jinak )
No a v dosledku by mna Arrow zaujimalo, ci urobil dakde servis chybu (ze subbik nehra), ale sa moze servis vyhovorit na to, ze do Pioneera nebol ten subbik dakde zapojit...nech viem argumentovat. Vdakaaaa
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No abych vám to objasnil já ho mám už dávno objednaný PIONEERA.
NO a furt nerozmýšlam len se nemohu dočkat,to je vše a zbírám rady a zkušenosti dopředu
NO a furt nerozmýšlam len se nemohu dočkat,to je vše a zbírám rady a zkušenosti dopředu
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Majki, ako Lubi poznamenal, skus pozriet tu poistku (inak, to cumim, ze poistka je este aj na subik). A este mi napadla jedna vec, fader nastavit uplne dozadu, odpojit zadne repro a pocuvat, ci nieco robi ten woofer alebo nie.
Andurill: Take iste stierace som zohnal aj ja nedavno.. vyraba ich nejaka ceska firma, sa mi zda.. zahodil som ale obal tak presne neviem, ale jednu sadu mam este aj vo fabii, aj s obalom, tak pozriem.
Btw chalani, dame Pioneer Punto stretko?
Andurill: Take iste stierace som zohnal aj ja nedavno.. vyraba ich nejaka ceska firma, sa mi zda.. zahodil som ale obal tak presne neviem, ale jednu sadu mam este aj vo fabii, aj s obalom, tak pozriem.
Btw chalani, dame Pioneer Punto stretko?
Punto MK2 1.2 8V ELX
2Arrow79: Diky. Ja uz jsem teda dneska koupil jine sterace, pze puvodni uz byly k nicemu, ale na leto bych pak treba koupil takove "flat" sterace
Jinak na subiku opravdu je pojistka vedle vstupu kabelu, ale treba tom v tom servise nezapojili na tom konektoru za radiem, jestli ho treba nejak predelavali na jiny
Jinak na subiku opravdu je pojistka vedle vstupu kabelu, ale treba tom v tom servise nezapojili na tom konektoru za radiem, jestli ho treba nejak predelavali na jiny
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Taky už jsem to psal že dáme PIONEER sraz no jsem docela pro.
Nojo ale já to rádio ještě nemám čekám na něj no kdo si počká ten se dočká
No kurva hoši důfam že na mě počkáte.Zatím teda vým že jsou tady PIONEERACI--->ARROW79 , MAJKI , a já nastávající.
Nojo ale já to rádio ještě nemám čekám na něj no kdo si počká ten se dočká
No kurva hoši důfam že na mě počkáte.Zatím teda vým že jsou tady PIONEERACI--->ARROW79 , MAJKI , a já nastávající.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Na tu pojistku mrknu, s tim faderem to vyzkousim. Ty, Arrow, pocuvaj, ak si tu daval to nastavenie Q-Factoru, ja tam teho mam mnohem viac nez si napisal , ked si kliknem napr. na to 40: Q2W, tak si to pak mozem este rozkliknut na dalsie (teraz uz si ale nepamatam), kazdopadne, ty si napisal tri hodnoty, ja ich tam mam tak 6...zajtra dopisem..
2 Anduril: Udelal jsem s obalem to same, co Arrow , ale pristi vikend jedu do Karvine, tak se muzu zajit do toho shopu mrknout, co to bylo zac, kazdopadne to nebyl ten nejvetsi smejd, co se prodava
2 Fandak: Hej, chlape, to se teda nekde srazime (obrazne ), bo mi uplne pripominas jednoho meho kamosa silenca, tim jak pises a tak, asi budete mit stejny styl humoru a tak, proste supaaaaa
Du spat, uz nevidim na krok...
2 Anduril: Udelal jsem s obalem to same, co Arrow , ale pristi vikend jedu do Karvine, tak se muzu zajit do toho shopu mrknout, co to bylo zac, kazdopadne to nebyl ten nejvetsi smejd, co se prodava
2 Fandak: Hej, chlape, to se teda nekde srazime (obrazne ), bo mi uplne pripominas jednoho meho kamosa silenca, tim jak pises a tak, asi budete mit stejny styl humoru a tak, proste supaaaaa
Du spat, uz nevidim na krok...
Mazda2 1.3 TE '08
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Anduril: flat stierace su velmi pekne, ale nabuduce ak budem kupovat, tak asi uz fakt kupim original Bosh Aero Twin, nevravim, ze tieto su zle, ale proste mohli byt lepsie Kazdopadne, lepsie stieraju ako original.
Majki: Hups a cim to rozkliknem viac? Ja som si to nejak nevsimol, proste sa da nastavit ta prva hodnota sipkami dolava a doprava a ta druha hodnota hore a dolu Btw, mas novsi model ako mam ja, aj v tom to moze byt Ja mam 30MP, ty mas 40MP
Fandak: Pioneer stretko bude fajn Btw, mozno vymenim svojho Pio za novsi Pio Mne sa velmi paci dizajn tych novych
Majki: Hups a cim to rozkliknem viac? Ja som si to nejak nevsimol, proste sa da nastavit ta prva hodnota sipkami dolava a doprava a ta druha hodnota hore a dolu Btw, mas novsi model ako mam ja, aj v tom to moze byt Ja mam 30MP, ty mas 40MP
Fandak: Pioneer stretko bude fajn Btw, mozno vymenim svojho Pio za novsi Pio Mne sa velmi paci dizajn tych novych
Punto MK2 1.2 8V ELX