Zdravím všetkých na fóre. Som prihlásený už dlhšiu dobu, ale akosi som sa nedostal k písmenkovaniu, Volám sa Peter a pochádzam zo Slovenska z malého mestečka Šaštín. Fotku auta aj seba tu ešte nemám, ale pokúšam sa to napraviť. Pracujem v štátnej sfére. Tak len toľkov skratke Vopred prajem všetkým veľa zdaru s vašimi miláčikmi.[/b]
sepo píše:Zdravím všetkých na fóre. Som prihlásený už dlhšiu dobu, ale akosi som sa nedostal k písmenkovaniu, Volám sa Peter a pochádzam zo Slovenska z malého mestečka Šaštín. Fotku auta aj seba tu ešte nemám, ale pokúšam sa to napraviť. Pracujem v štátnej sfére. Tak len toľkov skratke Vopred prajem všetkým veľa zdaru s vašimi miláčikmi.[/b]
no zdarec tak to ses kousek ode me. ja jsem z breclavi respektive z blizke dediny
sepo píše:Zdravím všetkých na fóre. Som prihlásený už dlhšiu dobu, ale akosi som sa nedostal k písmenkovaniu, Volám sa Peter a pochádzam zo Slovenska z malého mestečka Šaštín. Fotku auta aj seba tu ešte nemám, ale pokúšam sa to napraviť. Pracujem v štátnej sfére. Tak len toľkov skratke Vopred prajem všetkým veľa zdaru s vašimi miláčikmi.[/b]
no zdarec tak to ses kousek ode me. ja jsem z breclavi respektive z blizke dediny
do Sastina se jezdi i na disku ne ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz