SRAZ-Punto weekend-N.Město n.Mor.16.-18.11.2007
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem si ted nejaky nabrala kdyz sme tam byli tak prispeju juWEXTN píše:deti se nehadejte dyt ja na ten hrbitov muzu dojit sam je to kousek hele u me asi datum neni problem,jde o to co mi reknou na pracaku.....kaca vas veme vsechny jezdi za nulu nula nic teda na tuzky to vorezavatko zajde do ikei tam maj duzky zadara kaca bude jezdit jak taxik
Ultraknyst´s girl
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Mazej makat, takovýhle floutky líný pak živíme ze svej daníWEXTN píše:deti se nehadejte dyt ja na ten hrbitov muzu dojit sam je to kousek hele u me asi datum neni problem,jde o to co mi reknou na pracaku.....kaca vas veme vsechny jezdi za nulu nula nic teda na tuzky to vorezavatko zajde do ikei tam maj duzky zadara kaca bude jezdit jak taxik
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ach ty nenechavý rucepekape píše:ja jsem si ted nejaky nabrala kdyz sme tam byli tak prispeju juWEXTN píše:deti se nehadejte dyt ja na ten hrbitov muzu dojit sam je to kousek hele u me asi datum neni problem,jde o to co mi reknou na pracaku.....kaca vas veme vsechny jezdi za nulu nula nic teda na tuzky to vorezavatko zajde do ikei tam maj duzky zadara kaca bude jezdit jak taxik
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
NAZDAR PETOOOOOpekape píše:ja jsem si ted nejaky nabrala kdyz sme tam byli tak prispeju juWEXTN píše:deti se nehadejte dyt ja na ten hrbitov muzu dojit sam je to kousek hele u me asi datum neni problem,jde o to co mi reknou na pracaku.....kaca vas veme vsechny jezdi za nulu nula nic teda na tuzky to vorezavatko zajde do ikei tam maj duzky zadara kaca bude jezdit jak taxik
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
klídek, joWEXTN píše:2 vsichni co makaj a sere je ze sem na pracaku: na pracaku sem ale podporu v nezamestanosti bych dostal az po roce odparcovanem jako student na pracaku mi berou pul roku skolu tudiz bych musel pul roku makat tzn. ze nedostavam nic tak nebrblej te
HELE, TAK UBYTOVANI V NEJAKEM KEMPU ASI NEDOPADNE, PAC VETSINA V OKOLI SVITAV A HRADCE I PROSTEJOVA SE UZAMYKAJI KE DNI 30.9.
1.varianta: TUDIZ JSEM KONTAKTOVALA BRAHOSE, A JEHO SOKOLOVNA BY ŠLA .
TEDA POKUD BYSTE BYLI OCHOTNI JET ZAS SMER NACHOD
spani spolecne ve spacakach na zemi, sprchy i zachody jsou, topeni je taky, parkovani uzavrene i taky.
ze zabavy treba trampolina, no a grilovacka a piticko to jisti.
NEBO ZKUSTE JESTE NECO JINEHO NAJIT
a hodte sem odkaz.
1.varianta: TUDIZ JSEM KONTAKTOVALA BRAHOSE, A JEHO SOKOLOVNA BY ŠLA .
TEDA POKUD BYSTE BYLI OCHOTNI JET ZAS SMER NACHOD
spani spolecne ve spacakach na zemi, sprchy i zachody jsou, topeni je taky, parkovani uzavrene i taky.
ze zabavy treba trampolina, no a grilovacka a piticko to jisti.
NEBO ZKUSTE JESTE NECO JINEHO NAJIT
a hodte sem odkaz.
Naposledy upravil(a) Katy dne 12 říj 2007, 15:20, celkem upraveno 1 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
hele ta sokolovna zní zajímavě. Kdy že se to konná? pokud bych nebyl v práci, tak bych se zůčastnil, takový uzavření sezony by mohlo bejt zajímavý
Punto 85 1,2i 16v je na prodej
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
sezona se uzavirala uz na Rozkosi....tohle je jakoby "AFTER PARTY"rozmetal píše:hele ta sokolovna zní zajímavě. Kdy že se to konná? pokud bych nebyl v práci, tak bych se zůčastnil, takový uzavření sezony by mohlo bejt zajímavý
TEPRVE SE VYBIRA , KAM SE UPICHNEME....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz