MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Dohy

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

ja to mam JEN angl nema to ani titulky... nepotrebuju to a ten film slysis tam aj veci ktere v CZ nejsou subtitle najdes na netu ... uvidime jestli to nekdo videl slysel coz pochybuji
Reklama

Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

zavaerny kliky a zahlazeno je hezky... ale jak vime i nebezpecny.
nehlede na zabouchnute klice nebo nevim co... zkus udelat nejaky vytvor kliky !!! malinkou treba jen na dva prsty.. zkratit nebo tak neco.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

ja kliky nechci vubec ;) neboj ja sem na klice haklivej uz ted sam se zamyka smejdik )) :idea: :)
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Dohy píše:pro me je rozkos vazne ohrozena ... , Dnes sem zjistil ze mam v haji ASI tesneni pod hlavou nejsem si tim jist... protoze sice POD VICKEM OLEJE byla takova ta bila... smetka.. jako ze by tam byla voda ale uvidim nevim jestli to tak je byl jsem za kamaradem TVRDIL ze az to bude v haji bude mi to tlakovat do nadrzky vody.. voda se zda cista nemam ani halir na opravu mam sotva na to abych tam dojel... bojim se aby ta voda nesla moc do motoru a neridlo to hodne a nezadrel klikovku nebo neco .. nemam s tim zkusenosti a snad to puntik do rozkose vydrzi .. PORAD TE CO MAM DELAT A CO HLIDAT
Vencapunto píše:Tak ho vyměň.A máš klid ne 8)
TO ME NENAPADLO :lol: ja myslel ze necham PAK udelat vse ventily tesneni krouzky atd atd.. nevim no nemam na to ted :( sem uplne v haji s penezma... ME KDYZTAK Z PRAHY NA SRAZ POTAHNES : ) :-*
Dohy píše:
lacin píše:Tlakuje se voda? Vacka jakoze plavala ve vode? To snad ne. Jo, sorry Dohy, ze sem to dneska nebral, byl sem v praci, byl fofr jako svine... :-) Kdyz tak se pak ozvi.

Ahoj lacine .. no nebral no : ) VODA SE NETLAKUJE ... ta vacka,tezko rict, nejsem automechanik ,byl sem to projet dnes ZNOVA 10KM a nic ... voda nemizi ... JA S TIM JEZDIT NEBUDU , VYPULIRUJU A VYJEDU S TIM V PATEK BUD DOJEDU NEBO NE :(
MIKI-GT píše:JJ vačka plavala, na vodu jsem nekoukal jestli je od oleje. Když jsem sundal hadici na odvětrávání klikovky byla plná tý hnusný emulze. Očistili jsme víčko kam se leje olej a nastartovali a hned bylo zase totál zasraný.. když to dohy projel tak už to pak nedělalo.. Určo dojedeš, ale co na to řekne klikovka a vačka, tak to nevím
PRESUNUTO z tema Rozkos II.
*Katy*
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Tak puntik do rozkose a zpet dojel bez jakych koliv pochybnosti kupodivu vcera jsem byl v plnzi a zpet (300km) take bez pochyby takze se to nejak umoudrilo. Mam v planu na zimu to nejak rozebrat a to tesneni fakt udelat nez abych to pak resil v sezone ... co se tyka toho nej punta v soutezi rozkos .. 4 misto take neni spatne ne ? : ) vvzal jsem si k srdci co mi rekla porota (kaufik katy a spol .. ) a uz to resim a pracuji na tom mam velky plany a pokud to vyjde pristi rok nejspi budu jezdit v plnici max .. s novym image,uvidime kolik bude penez, a co se podari a co ne
Naposledy upravil(a) Dohy dne 11 říj 2007, 08:07, celkem upraveno 1 x.
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

8)
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Držim palce :wink:
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Dohy, mluvila jsem s Brahosem... a udelal by i pripravu, nicmene si to vzal taky k srdci a uz si dela skoleni na Lakose !!!
takze si to rozmysli ... ;) A jsem rada ze sis to vzal vse k srdci a neotocil se proti nam.... ale az to dodelas, bude to pecka :!:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

a kolik by to vyslo ?.. sem blazen znate me chci to do jara :-D mam malo penez sakra v laku to jen tak nebude ted chci predelat ty narazdniky neco na ty dvere.... paty ... psst ;) a ten interier dodelam ! PAK SNAD LAK :(
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

2dohy.: to se musi zjistit... ta priprava hlavne.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

v kazdym pripade lak az na konec ... takze, ted mam co delat ;)
.káca
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .káca »

Ser na to :D Si pak budes muset koupit silnejsi motor,abys uvezl pohary :D :lol: :D
Marea weekend
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

.káca píše:Ser na to :D Si pak budes muset koupit silnejsi motor,abys uvezl pohary :D :lol: :D
HAHAHA TO BYLO VTIPNY :) :lol: :lol:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

.káca píše:Ser na to :D Si pak budes muset koupit silnejsi motor,abys uvezl pohary :D :lol: :D
dobre tyyy :lol:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
.káca
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .káca »

Dohy píše:
HAHAHA TO BYLO VTIPNY :) :lol: :lol:
Tak si nech ten co maš no,ale počítej s tím že tě porazím :D :D :D
Marea weekend
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“