MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Snowfox
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Snowfox
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
- Reklama
jojo šlo to jedna basen,akorat me tedka stve ta hlavice,kdyz za ni zaberes tak s ni otocis...asi tam prdnu chemopren nebo neco...a asi trochu seřiznu tyčku aby to byl o něco kratší...přijde me to moc dlouhyJohnnyBOSS píše:pěkny pěkny:) akorat ten pumpa tuning teda... Ne dělám si srandu, ta řadička i ten potah volantu tam sednou hezky:) jak šla ta řadička oddělat? vpohodě?
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Taky mužeš navrtat na klacku doličky přesně na šroubky aby si pěkně sedly a pak už se nehne,ja to taky musim udělat,taky se mi protáčí:)Snowfox píše:jojo šlo to jedna basen,akorat me tedka stve ta hlavice,kdyz za ni zaberes tak s ni otocis...asi tam prdnu chemopren nebo neco...a asi trochu seřiznu tyčku aby to byl o něco kratší...přijde me to moc dlouhyJohnnyBOSS píše:pěkny pěkny:) akorat ten pumpa tuning teda... Ne dělám si srandu, ta řadička i ten potah volantu tam sednou hezky:) jak šla ta řadička oddělat? vpohodě?
PRODÁM 4xAL. orig Punto GT 185/55 80T 4500Kč viz bazar.
- Kačík*
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
plně s tebou souhlasim, mám to stejně jako ty a tím myslím nejen to, že se mi hlavice hýbe , ale i to že je třeba řadičku zkrátitSnowfox píše: jojo šlo to jedna basen,akorat me tedka stve ta hlavice,kdyz za ni zaberes tak s ni otocis...asi tam prdnu chemopren nebo neco...a asi trochu seřiznu tyčku aby to byl o něco kratší...přijde me to moc dlouhy
a hýbe se ti nebos to nejak rešila? :)to s tim vrtanim neni spatnej napad...taky me to napadlo ale paxem si rekl ze to musi bejt hrozna prace pac klacek je kulatej žeo a navic nejak pevne nedrzi..a demontovat.. xD
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
stačí ostrej vrták a v pohodě kamoš to dělal na alfoj 145 a drži skvěle:)Snowfox píše:a hýbe se ti nebos to nejak rešila? :)to s tim vrtanim neni spatnej napad...taky me to napadlo ale paxem si rekl ze to musi bejt hrozna prace pac klacek je kulatej žeo a navic nejak pevne nedrzi..a demontovat.. xD
PRODÁM 4xAL. orig Punto GT 185/55 80T 4500Kč viz bazar.