Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
cozeeeeeeeee ??? se ti jako neco nelibilo jo? pri zpatecni ceste... ???.káca píše:2Katy ženská ta volantem=auto bez řidiče![]()
![]()
Katy píše:2Pulmilos: krasny fotecky.... luxusni opravdu. dame je na web - celej odkaz s cislem 1
z tehle bude mit Dohy radost :
http://pulmilos.rajce.idnes.cz/Rozkos_1 ... 010023.JPG
No dyť já pak taky, jinak bych se ozval. Bylo to tam fakt nějaký krátký nebo co..káca píše:2marty zapoměl sem ti načmárat ty podložky.to sem negr vid?
taky si myslimmarty3d píše:Nejlepší story ze srazu: Brahos a kočka v jeho motoru![]()
![]()
jo a to dost do pekna pac jsem musel jit prehodit kalhoty ktery jsem mel na prdely total smacenyKaty píše:1.taky si myslimmarty3d píše:Nejlepší story ze srazu: Brahos a kočka v jeho motoru![]()
![]()
![]()
.... a udelala bych tady takovou NEVER ENDING STORY Z ROZKOSE, pac tech zaseku tam bylo vice:
2. v chatce,... Paja nese zidli, Ivca hlasi: "bacha na hlavu" , Katy to strihne prudkym uhybem doleva a za sebou zbombarduje lahvace na stolecku,mezi nim jeden plny, a polije Ultraknysta i sedacku
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |