Chtěl bych se tedy zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s rozebíráním předních dveří u Stilo MW 1.6 Active (př. okna v el.) a na co si dát pozor, případně jaký klíč na ty dveře koupit (jestli se tedy ty klíče nějak jmenují)
Díky
Moderátor: peta.smolik
Jak sundas tapicirung ( tech 5 minut) tak te jeste ceka sundat takovy plech ( vypln dveri ) a to bude asi horsi .... bude to asi prilepene nejakym tmelem kvuli vibracim ..... , ale uviids .-)Jape píše:to redek.s -> Jde o servis v Kozojedech kam jezdím už s druhým fiatem a nechtěl bych vytvořit špatné mínění o něm. Spíš mi to vymlouvali abych netrval na opravě, protože by mě to stálo moc peněz - neúměrně k užitku. Jinak je stále považuji za seriózní a i nadále si myslím, že se mi vyplatí jet těch 40km z Prahy kvůli levnějším hodinovým sazbám a proto, že když mi řeknou co je třeba udělat a kolik mě to bude stát, tak to udělají a pak mě to tolik stojí. Jedná se o můj názor
.
Arrow79 -> Bouchá to i když s otevřeným oknem zavřu dveře![]()
kecka -> Jen co seženu ten zatracený atypický klíč (ani hvězdička ani křížák) tak se do toho pustím.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |