MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
JohnnyBOSS

Příspěvek od JohnnyBOSS »

:oops: kuju:) No zítra vyfotím všechny ty laky co používám, nástroje atd a hodim to sem:)
Reklama

Snowfox
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowfox »

Vyfot mi prosim ten šroubovák kterým to dělal 8) :lol: :lol: :lol:
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto

Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
JohnnyBOSS

mysliš ten imbus, kterym jsem rozdělaval tu palubku?
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Hned to vypadá jinak je to supr.
Celkový první dojem to budí že to auto má nějakou vyší výbavu.
Kdo to neví tak čumí že to máš stříbrný. :)
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
JohnnyBOSS

diky diky:) ještě změnit podsvícení budíků, vytisknout si lepší a budu částečně spokojenej:)
Snowfox
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowfox »

:idea: :idea: :lol: nezapomen dokumentovat prubeh prístrojovky :twisted:
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto

Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

JohnnyBOSS píše:diky diky:) ještě změnit podsvícení budíků, vytisknout si lepší a budu částečně spokojenej:)
Ty we, pri tom davej bacha na rucicky budiku, at nedopadnes jako mnooooooho lidi :wink:
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
JohnnyBOSS

dík za rady, vynasnažím se:)
Teďka mám ale jinej problém-sháním ovládání otevírání okna řidiče (takovy ty čudliky jak je na nich šipka navrch a dule) To moje je nějaky nemocny a nefakčí. Nemáte to někdo pls na prodej? A taky pravý zadní rameno v dobrým stavu (nevymrdaný) ? ?? nemáte???

Jinak spreje nafotím až zítra, dneska jsem v garáži nebyl, tak promin :oops:
JohnnyBOSS

Tak a abyste viděli, že jsem férovej kluk, tak mám tady ty fotky z mojí profi lakovny :D
Obrázek
a teď přistoupíme k bližšímu popisu:D
Tak tohle je tak zvaný šmirgl, neboli smirkový papír. Napřed se s ním ten plast trochu pod vodou ojede, aby na to líp chytl základ na plasty, který si popíšeme v zápětí:) (brousí se tou druhou stranou:D )
Obrázek
Tak a až se to oprcá tím šmirglem,odmastí, tak se to stříkne základem na plasty, aby ty další laky na tym držely a neslópali se, páč plasty jsou svině:) Základ na plasty vypadá jako obyčejnej lak, akorat je na boku napsany "základ na plasty"
Až je to nastřikany základem na plasty a je to suchý, tak přijde na řadu plnič. To je taková hustá barva, která vyplní ty drobný škrábanečky po broušení tím šmirglem. No a pokud jsme nic nekitovali, tak po plniču muže přijít do akce lak. Jinak pokud je ten povrch pořád nedokonalej, tak brousíme a stříkáme plničem pořád dokola, dokud ten povrch nemá chybu, nebo dokud to není už v toleranci:) No tak a pak to teda stříknem tím lakem, za takovéch 10-15minut další vrstvou laku a za dalších 20-30minut bezbarvým lakem. Ty spreje vypadaji všechny stejně, akorat se lišijo barvó víčka. Fotil jsem to mobilem, tak ty popisky na těch sprejích nejsou moc k přečtení, ale zkuste to:)-tak ne, nějak nefakčí už imageshack....zkusim to sem připsat třeba za hoďku

Tak a tady už je přelakovanej aji ten druhej boční výdech Obrázek
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Za to celkový foto v autě vše hotovo--->máš odemě zase další jednotku s hvězdičkou ---> jedním slovem supr vzhled. :twisted:

Tak mě ted napadá že si to snad u tebe tu prácičku obj. a budeš hezky makat na mojim takhle :lol: :lol: :lol:

Přesně podle mojich představ to máš udělaný :wink: :roll:
JohnnyBOSS

Opět moc děkuju:) No jako nevim, mohl bych ti to nalakovat, kdybys ty plasty poslal, ale když lakuješ něco svojeho a máš na to čas a když lakuješ něco někomu jinymu, tak je to celkem rozdil :D a taky když budu vytahovat ty mřížky, a zlomim to náhodou, tak ti to budu muset platit, když zlomim svoje, tak si řeknu že su pi*a a přilepim to chemoprenem :D Ale kdybys měl i přes to všechno evidentni žájem, tak bychom se možná nějak domluvili :D
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

No paráda možná se uvidím, zatím musím vyřešit a udělat něco jiného.čus
Jo a v jakym Prostějově bydlíš jsou totiž tři.?
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Parada, velke diky oooo plastovy guru Obrázek
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
JohnnyBOSS

jo není zač:) jinak co se týče značek těch sprejů, tak nejlepší se mi zdá ten Motip:) A v Prostějově bydlím na Moravě, je to hned u D1 mezi Brnem a Olomoucem. (do Brna asi 60km, do Olomouce 20km) :D
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

Jo repráčky hrajou, ale ten zvuk je zklamání. Hrajou úplně stejně jak sériovky. Čekal sem to lepší :? .
Dopředu větší nedám tak budu muset přitvrdit na zadních. Asi koupím nějaký ovály 6x9. Poraď jakou značku?
Mám vyhlídnutý třípásmový Sony a nebo třípásmový JVC, ale ty nevím jak dopadnou.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“