Nazdar,
taky jsem si zakoupil fiat palio,ale mám problém.Jak zapojit rádio?? Nevím která barva z ISO konektoru má vést na který reproduktor.A napájecí ISO u rádia mám taky jinak. Paradí mi někdo??? Děkuji za jakoukoliv odpověď.
zapojení rádia
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nech sa páči http://dedo.miki.szm.com//autoradio.htm
Zdravím.
Potřeboval bych radu ohledně rádia.Včera jsem měnil původní rádio za rádio nové.Klasika:Dal jsem pryč kryt,odpáčil zámky a vytáhl.Vytáhl jsem kostku s koncovkama EU a zasunul do rádia nového,které jsem dal do pouzdra palubky.Normální činnost....Rádio hraje v pořádku.Když vypnu motor,tak se samo vypne.Když ale otočím klíčkem pro nastartování,tak nic.Musím vždy sám rádio zapnout.Taky je divné,že když mě při vypnutí motoru vypne,vymažou se nahrané stanice z paměti..Nevíte čirou někdo,proč tomu tak je,když u původního se zaplo i při startu?...
Diky Kubasek
Potřeboval bych radu ohledně rádia.Včera jsem měnil původní rádio za rádio nové.Klasika:Dal jsem pryč kryt,odpáčil zámky a vytáhl.Vytáhl jsem kostku s koncovkama EU a zasunul do rádia nového,které jsem dal do pouzdra palubky.Normální činnost....Rádio hraje v pořádku.Když vypnu motor,tak se samo vypne.Když ale otočím klíčkem pro nastartování,tak nic.Musím vždy sám rádio zapnout.Taky je divné,že když mě při vypnutí motoru vypne,vymažou se nahrané stanice z paměti..Nevíte čirou někdo,proč tomu tak je,když u původního se zaplo i při startu?...
Diky Kubasek
Zdravím..Má Páloš standartně připravený drátky k zapojení zadních repráků,nebo se musí zvlášť natáhnout.Příjde mě,že jsem zahlédl dráty jen u jedné zadní strany..Jestli se někdo vyznáte v reprákách a víte výkon předních,budu rád za radu ohledně zadních k vyvážení výkonu..
..Opilý řidič,veselý vrah..