MOJE PUNTO 2b - Ukažte ta svoje ;-) - FANDAK (skoro HGT:-))
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Vždyt jsme se rozepsali v tom tématu jak tu byl v LTM ten tunig.No já myslým že ksem tě párkrát potkat.Myslím že u interšpáru a byla tam i LUCKYNA - ještě jsem si říkal že má stejný kola.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
- Kačík*
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jasný já fim, ale jako od tý doby koukám a pokukuju všude a nif mno...teď už budu víc nápadná...mám vpředu čirou optiku...tu jak má dohy,ale chrom ale budu koukat dálFANDAK píše:Vždyt jsme se rozepsali v tom tématu jak tu byl v LTM ten tunig.No já myslým že ksem tě párkrát potkat.Myslím že u interšpáru a byla tam i LUCKYNA - ještě jsem si říkal že má stejný kola.
jo jo stejný kola,ale bohužel pro mě,ne stejný autoKačík* píše:jasný já fim, ale jako od tý doby koukám a pokukuju všude a nif mno...teď už budu víc nápadná...mám vpředu čirou optiku...tu jak má dohy,ale chrom ale budu koukat dálFANDAK píše:Vždyt jsme se rozepsali v tom tématu jak tu byl v LTM ten tunig.No já myslým že ksem tě párkrát potkat.Myslím že u interšpáru a byla tam i LUCKYNA - ještě jsem si říkal že má stejný kola.
vypadá to velice dobře
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji Luckyno.
No nemáš stejný auto jako já jak píšeš bohužel no ale zase si za něj nevytlačila takovej balík jako já.
A zas takový špatný to není bud ráda co máš mnoho má ohodně horších vehiklů a nemá na tom ani elektrony. To tvoje je GOOD a staráš se o to.
No nemáš stejný auto jako já jak píšeš bohužel no ale zase si za něj nevytlačila takovej balík jako já.
A zas takový špatný to není bud ráda co máš mnoho má ohodně horších vehiklů a nemá na tom ani elektrony. To tvoje je GOOD a staráš se o to.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady nějaké foto pro srovnání jak vypadá punto normal předek a HGT.
Povedlo se mi zaparkovat vedle puntíka stejné barvy a typu tak se podívejte jak to dopadlo.
Taky jsem zkusil dát fotomontáží tu masku stříbrnou jak to bude vypadat-já mám mýt takovou černou.Co vy na to?
_______NORMAL:______________H G T:_____________VEDLE SEBE:_________ZKOUŠKA MASKY:___
Povedlo se mi zaparkovat vedle puntíka stejné barvy a typu tak se podívejte jak to dopadlo.
Taky jsem zkusil dát fotomontáží tu masku stříbrnou jak to bude vypadat-já mám mýt takovou černou.Co vy na to?
_______NORMAL:______________H G T:_____________VEDLE SEBE:_________ZKOUŠKA MASKY:___
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Kosta netrep
Fandak: Mno, HGT je proste lepsie... ale ohladom masky.. nedal by som tam tu striebornu, nepaci sa mi. Skor by som asi zohnal nejaku inu, ved tuningovych shopov je vela... a masky na MK2b sa uz daju tiez zohnat.. Ta strieborna je totiz podla mna horsia ako prvovyroba MK2b...
Fandak: Mno, HGT je proste lepsie... ale ohladom masky.. nedal by som tam tu striebornu, nepaci sa mi. Skor by som asi zohnal nejaku inu, ved tuningovych shopov je vela... a masky na MK2b sa uz daju tiez zohnat.. Ta strieborna je totiz podla mna horsia ako prvovyroba MK2b...
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Kosta - já vým že není v tom není žádný rozdíl,normalní nárazníky už nemají tak mi tam dali HGT
Arrow79 - vždyt jsem psal že budu mýt tu samou masku co je ta stříbrná ale v černou,tu maj origo HGT nebo se mýlím.
Arrow79 - vždyt jsem psal že budu mýt tu samou masku co je ta stříbrná ale v černou,tu maj origo HGT nebo se mýlím.