nefungují ostřikovače.
Moderátor: peta.smolik
nefungují ostřikovače.
Koupil jsem Palio 1,2 75 r.v. 1999 a nefungují mi ostřikovače skel. Po spuštění pohasne světlo ale nic se neděje. jen vepředu v motorovém prostoru cosi začne cvakat a tím to hasne. Poraďte co by to mohlo být. Do demontáže nádržky s motorkem se mi moc nechce. Dík
Palio 1,2
- Reklama
-
- Znalec
To je jednouduchy vem vicko od PETky hrebickem nebo kruzitkem do nej utvor par direk(dle toho jak chces aby ti ostrikovalo)..doporucuju 4-6 direk ...vezmi PETku (podle toho jak chces mit velkou nadrzku ostrikovacu)..ja mam 1l ....napln letni nebo zimni smesi do ostrikovacu uzavri zbastlenym vickem a dej do drzaku napoju na palubnni desce..a az budes mit spinavy sklo jen stahni okno a postrikej si sklo...funguje to spolehlive ...pro slabsi jedince:na flasku napiste neco co vam pripomene ze v tom neni citronada .....hodne stesti
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
když mi synáček otočil auto, používané do lesa, na střechu,taky sem sklízel seno bez předního skla . má to ale své nevýhody,např je potřeba nezapínat stěrače-nafackováno jsem dostal v dětském věku a sotva sem uhnul,už sem si odvykl uhýbat.hmyz je taky sviňa a na louce se dá kličkovat mezi hovady,ale na silnicích sou hovada v autech a mezi nima se kličkuje blbě.
-
- Znalec
ten motorek bude někde zkratlej, nebo to tomu aspoň nasvědčuje, páč tam protýká dost velkej proud, když ti pohasínaj světla. Ale otázka je, proč ti neshoří pojistka? Ledaže by ji nějakej expert před tebou přemostil drátem... Každopádně bych ten motorek rozdělal, vyčistil, zkusil jenom tak na baterce a viděl bych:)
-
- Začátečník
-
- Začátečník