DISKUZE-Celolak,oprava skrabancov,dolakovani dilu....
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No můj názor asi jako řekl Arow79 lišty v nárazníku a na dveřích nechat černý že do sebe vzhledově laděj a za druhý je to praktycký na oděr je to vlastně první na ráně.A když lišty černý boční někomu vaděj tak než stříkat tak radši ůplně sundat.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Arrow79 dik za snahu ... snad raz sa ti ho podari cvaknut
JohnnyBOSS ja mam tie skrabance trocha rozsiahlejsie ... miestami tam nie je lak na cca 2cm ... to by asi korekcna tuzka moc nevyriesila ... alebo ano?
Este jedna otazka, ked si chcem streknut zrkadla ako ich mam zakryt? a sklo zrkadla mam vybrat alebo len prelepit? Myslim to ze original zrkadla vo farbe maju zvlast nasadeny kus umelej hmoty (ak sa nemylim) co je vo farbe ... lenze ja mam zrkadla iba z jednej casti ... mam streknut az po okraj alebo tam nechat par milimetrov? co myslite?
JohnnyBOSS ja mam tie skrabance trocha rozsiahlejsie ... miestami tam nie je lak na cca 2cm ... to by asi korekcna tuzka moc nevyriesila ... alebo ano?
Este jedna otazka, ked si chcem streknut zrkadla ako ich mam zakryt? a sklo zrkadla mam vybrat alebo len prelepit? Myslim to ze original zrkadla vo farbe maju zvlast nasadeny kus umelej hmoty (ak sa nemylim) co je vo farbe ... lenze ja mam zrkadla iba z jednej casti ... mam streknut az po okraj alebo tam nechat par milimetrov? co myslite?
-= Fiat Punto II 1.2 16V ELX | Speedgear =-
nee, to je prostě taková tužka (taky to tak vypadá) a nebo to muže mit malinkej šteteček a tim zapatláš ten škrábanec (jenom ho, ne aji kolem něho) a to opakuješ tolikrat, dokud nesrovnaš výšky laku. pak to jenom přebrousíš, jak už jsem psal. To je jedno, jestli je ten škrábanec dlouhej 1cm, nebo 10cm, dělá se to pořád stejně:) Přinejhorším to bude nalakovaný tou tužkou vždycky míň nápadný, než když tam máš rejhu až na plech, která ti časem stejně začne rezavět...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
škrábance
dneska se mi na Puntíkovi během nákupu objevily škrábance. Někomu se asi moje aití nelíbilo, tak mi na dveře u řidiče vydrápal sprostej obrázek. Dočetl jsem se tady o nějaký tužce......zkusím to s ní a pak sem hodím výsledek.......
Ty lidi jsou takový kurvy......jsem nervák, takže bych ho asi umlátil, kdybych ho přistihl
Ty lidi jsou takový kurvy......jsem nervák, takže bych ho asi umlátil, kdybych ho přistihl
Punto 85 1,2i 16v je na prodej
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/