MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Hned to vyzera lepsie...Inac rozhodol som sa, ze idem prerabat predny naraznik lebo uz sa mi zda, ze sa uz nehodi k celkovemu clean stylu mojho punta (vadi mi tam to lizatko a tie vykroje na bokoch) a tiez ma stve, ze ho uz ma vela ludi...
Naposledy upravil(a) Vesto dne 06 kvě 2008, 21:43, celkem upraveno 1 x.
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
111111111
(dvojka mi prijde moc uzka-do vysky a k mensim kolum a ty diry takove rozčapnute ).
s tim ze ty narazniky ma uz kde,kdo prisel i Froger ... a proto bude davat jinej
ale co no, je to nejhezci co se da za rozumny peniz na punto sehnat.ale pokud umis a muzes si ho "prerobit" - tak do toho
(dvojka mi prijde moc uzka-do vysky a k mensim kolum a ty diry takove rozčapnute ).
s tim ze ty narazniky ma uz kde,kdo prisel i Froger ... a proto bude davat jinej
ale co no, je to nejhezci co se da za rozumny peniz na punto sehnat.ale pokud umis a muzes si ho "prerobit" - tak do toho
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
hele, ta druhá verze má světla z brava? to se mi docela líbí
Punto 85 1,2i 16v je na prodej
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Jarda: No ono to mracenie je tak robene z cisto praktickeho hladiska, pretoze ta cira optika ked sa nahodi a je tam povodna nezamracena kapota tak tam je dost velka fuga medzi svetlo a kapotou no a kedze ja som tam tu fugu nechcel mat tak sme koli tomu vlastne mracili kapotu...Najprv sme to chceli zamracit tak, ze to bude licovat s blatnikom lenze ked to tak bolo urobene tak tam furt ta fuga bola uz nie taka velka ale bola a tak sme to zamracil tak ako to je teraz a teraz to uz pekne sedi a neni tam ziadna fuga...Ono ten cierny pasik co je na cirej optike ako je smerovka je vlastne len zvnutra nastriekany ciernou farbou kt. sa da lahko dat dole takze rozmyslam, ze sa to asi potom strekne farbou auta a uz by to tak nemalo kricat...Kazdy mi na to frfle ze preco to neni primaracene tak aby to licovalo ale fakt sa to inak nedalo urobit...
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No takze moj predny naraznik uz teraz nevyzera ako naraznik ale skor ako odrhnac snehu hehe...
Naposledy upravil(a) Vesto dne 06 kvě 2008, 21:44, celkem upraveno 1 x.