Nepamatuju si ze by se tady resil muj problem ...
Jedna se o MKI .... kdyz poustim spojku tak v posledni tretine a zaroven lehce pridam plyn .....tak citim, ze jakmile pustim spojku uplne, tukne mi to do plynoveho pedalu ..... jsem z toho celkem zmateny, nikdy jsem si toho nevsiml, az posledni cca 2 tydny.... Setkali jste se nekdy s necim podobnym?? Je to normos?
To to nikomu necuka stejne? ..... Jo a dela to i s vyplym motorem .... je to nejake divne. Dival jsem se u motoru na lanka a nic podezreleho jsem nenasel.
lacin píše:Tukne do plynu??? Jak tukne do plynu? Jakoze citis tuknuti do pedalu, nebo ti to prida plyn????
Neprida mi plyn, jen citim jak to s plynovym pedalem cukne proste je to citit ...... no nevim jestli je to tim, ale dneska jela s autem pritelka a upadl vyfuk .... zeby to souviselo?
Zajímavý veci se dějou.Mě někdy jakoby ve dvou třetinách když pouštím spojku taky nějakej čas je tuhá třeba tři dny nebo pět dní jak kdy a pak třeba čtyři mesíce žádnej problém tak nevim.Jestli by nechtěla pořádně namazat ty pedály všudemožně kam jde se dostat.
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
este ma napadlo že na prevodovke je silentblok pod nohami šoféra či náhodou ten nie je odtrhnutý a pri zábere ti to buchne a v podstate máš nohu na spojke a plyne tak skús pozrieť aj ten silentblok je prskrutkovaný troma skrutkami v nápravnici!!